Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvové kostky

Hodnocení receptu je 5,0 (64×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 70 min Doba tepelné úpravy: 15 min

85 min (70 min příprava + 15 min tepelná úprava)

3. 9. 2010 07:28

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie6 385 kJ / 1 526 kcal
Bílkoviny70,14 g
Tuky47,58 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 853 mg
Sodík 439 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy202,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

isindy isindy

10. 4. 2011 20:21

Luci.p: to jsi mi udělala moc velikou radost, opravdu :-K jak fotečkami, tak pochvalami, jsem moc ráda, že jsi měla úspěch a ostatní tvou snahu ocenili ;-):yes:

Luci.p

10. 4. 2011 19:58

Ivanko, koláč jsem dělala a měl velký úspěch a vypadal senzačně...návštěvy ho obdivovali a moc chutnal,byl lehoučký..nechala jsem ho v lednici přes noc a krásně držel...děkuji za recept a rady...dávám bodík :yes: a přidávám nějakou fotečku (snad Ti to nebude vadit) :-)

isindy isindy

9. 3. 2011 12:46

Lucko, nemusíš se omlouvát, ráda poradím ;-)
- rosol dolij do daného objemu vodou nebo šťávou z toho kompotu nebo obojím...pokud dáš vodu, tak možná trochu přislaď
- smetana na šlehání a šlehačka je to samé, jde jen o různý obchodní název...
- tu želatinu můžeš samozřejmě použít taky

nehledej v tom žádné složitosti, není to žádná věda ;-)

Luci.p

9. 3. 2011 12:37

Děkuji za odpověď, omlouvám se ještě jsem se dívala do internetu - tu práškovou želatinu můžu i použít www.potravinyvareka.cz/product/pudinky_-skroby/pripravky-na-peceni/zelatina-cira-20g-oet/1862 ? Se šlehačkou jsem měla na mysli jestli můžu použít šlehačku trvanlivou nebo smetanu ke šlehání? A rosol doplním do 1,2l objemu vodou? Omlouvám,že se tak ptám. Zatím příjemný den.

isindy isindy

9. 3. 2011 11:45

Lucko :-)
- šlehačku můžeš použít jakoukoli ke šlehání, 200-250ml, podle balení
- broskve - tak vezmi 2 malé plechovky, to bude ok
- želatinu můžeš použít taky klidně jinou, třeba plátky a namočit je, jen ti neřeknu počet, to bude na návodu....

držím palce, aby se povedlo ;-):yes:

Luci.p

9. 3. 2011 11:17

Ivanko,koláč vypadá nádherně,ráda bych ho zkusila,ale chtěla bych se zeptat, asi trochu hloupě (přála bych si, aby se mi koláč povedl):
Šlehačky mají být trvanlivý (250ml)?Vůbec nevím s práškovou želatinou (ty co jsou v odkazech nemůžu v Tescu najít), jak vypadá od Dr.Oetkera? Rosol doplním do 1,2l objemu vodou? A má se použít broskvový kompot 820g - ten jsem bohužel taky nenašla v Tescu. Předem moc děkuji za odpověd a přeji příjemný den.Lucka

isindy isindy

1. 3. 2011 11:17

Romiii, moc jsi mě potěšila ;-) doufám, že si vybereš i mezi dalšími recepty a budeš stejně úspěšná ;-):yes:

Romiii

1. 3. 2011 09:20

Chci moc poděkovat autorce za tento recept, nejsem zrovna nejlepší kuchařka :-D ale musím říct, že se zadařilo na poprvé, vše jsem nechala pořádně ztuhnout a výsledek naprosto báječný!! I můj přítel si moc pochutnal a určitě jsem tento receptík nevyužila naposled, vážně jsem moc nadšená a ještě jednou děkuju :-K

isindy isindy

24. 10. 2010 21:52

Evíku, to jsi mě moc potěšila a na fotečku čekám co nejdřív ;-):-):yes:

evík

24. 10. 2010 21:40

Velice dobrý a lehoučký zákusek a bodíček letí Ishu Tobě. Použila jsem ovocné želé Dr.Oetker s broskvovou příchutí a nemělo to chybu. Fotka bude příště.:-p:-p:-K:-K:yes::yes:

isindy isindy

20. 10. 2010 21:55

andulik, děkuji :-K a fotečka není?;-)

andulik88

20. 10. 2010 21:54

zdravím tak jsem to taky vyzkoušela chutnalo to všem a přidavam bodík.osvěžující moučník.:-)

iveta 3 iveta 3

3. 10. 2010 12:54

To je nádhera,hned bych si dala.posílám bodík:yes::-)

isindy isindy

24. 9. 2010 00:07

phamko, za pochvalu děkuji :-K to jsi mě moc potěšila, že jsi udělala už podruhé :yes: tentokrát se nerozpadly a vše drželo? asi ano, když jsi byla chválená ostatními maminkami ;-):yes: jsi šikula ;-)

phamka

23. 9. 2010 20:40

dnes jsem to dělala ráno po té co jem odvezla děti do školy
protože dnes v 6 byly schůzky takové dětské tak jsme to tam přišly a všichni nám to chválily tak že chválím tebe isahu :-D
: yes :

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: broskvová buchta s tvarohem broskvová buchta se zakysanou smetanou buchta s broskvemi a želatinou broskvova buchta se zelatinou broskvový koláč na plech se želatinou broskvova buchta buchta s broskvemi a zakysanou smetanou broskvový koláč se želatinou broskvová buchta s pudinkem broskvový koláč s želatinou broskvové řezy se želatinou nejlepši broskvový koláč broskvova buchta s zelatinou tvarohovo broskvová buchta merunková buchta se zakysanou smetanou koláč s broskvemi a želatinou piškotová buchta s meruňkami a rosol broskvové želé broskvová broskvove rezy s tvarohem a zelatinou

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka hladká, tvaroh měkký, smetana zakysaná, cukr, šlehačka, želatina prášková, kompot broskvový, kompot broskvový, kompot broskvový, želé na dorty

TopRecepty.cz

Broskvové kostky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/698L