Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bzenecký vepřový kotlet

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

1. 9. 2010 15:43

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie1 292 kJ / 309 kcal
Bílkoviny8,08 g
Tuky1,64 g
Vláknina19,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 369 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy39,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jedno z mála dalších jídel, kde není použita cibule, tedy pro ty co ji nemohou nebo nesnáší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jikotka Jikotka

1. 9. 2010 17:59

:-p:-p:yes::yes:

Eliza Eliza

1. 9. 2010 17:09

Myslím, že kotlety na tento způsob budou šťavnaté...:-p:yes:+

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 9. 2010 17:03

:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 9. 2010 16:09

Určitě moc chutné:-pUkládám na vyzkoušení,snad nebude vadit,když použiji krkovičku,zdá se mi být šťavnatější:-8+:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřový kotlet vepřové kotlety příprava kotlet vepřovy kotlet recepty recepty z vepřových kotlet kotlety na celeru příprava kotlety vepřovy kotlet recept vepřové kotlety na celeru vepřové kotlety na celeru a mrkví vepřové kotlety recept recept na vepřový kotlet recept na přípravu vepřových kotlet vepřova kotleta na celeru připrava vepřové kotlety vepřová kotleta chutné kotlety recepty vepřový kotlet kotlety recept veprové kutlety chutně

Suroviny: kotleta vepřová, celer, mrkev, rajče, víno bílé, protlak rajčatový, sádlo, sůl, mouka hladká

TopRecepty.cz

Bzenecký vepřový kotlet

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zXp5