Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šantungská kachna

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 360 min Doba přípravy: 360 min

360 min (360 min příprava)

31. 8. 2010 17:16

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 725 kJ / 2 563 kcal
Bílkoviny184,50 g
Tuky200,15 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 800 mg
Sodík 6,03 g
Sůl14,50 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

V původním receptu se vaří a opéká celá kachna. Příprava porcované kachny je ekonomičtější a méně časově náročná:-)

Kachna v této úpravě není kupodivu moc tučná ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sindynka

8. 1. 2013 01:30

krásné pro očička

Irrena Irrena

22. 1. 2012 18:25

Krásně naaranžováno:yes:

zizala zizala

23. 1. 2011 11:48

Budu se těšit:-K

Daniella O. Daniella O.

23. 1. 2011 06:10

Jarusko, dekuji......, nebudu experimentovat a postup dodrzim. Dam vedet, jak to dopadlo....:-D:-D:-K

eva hubova eva hubova

22. 1. 2011 22:44

Zajímavá příprava,vypadá to dobře:-p:yes:+10

zizala zizala

22. 1. 2011 22:21

Danielko, vaření v páře je specifický druh přípravy některých čínských receptů, při kterém všechny chutě krásně díky páře prostoupí do masíčka. Když kachnu upečeš, bude mít jinou chuť a bude to už jiný recept. Ale volba je samozřejmě na Tobě ;-)

Daniella O. Daniella O.

22. 1. 2011 19:26

Velmi zajimave, jenom se chci zeptat, jestli se kachna musi pred smazenim varit???? Mam fritak, ve kterem se dela cela kruta na Den dikuvzdani a je krasne propecena a stavnata. Hotova asi za hodinku a pul, s krupavou zlatou kuzickou. Myslim, ze s kacenkou by to slo taky...:-?:-?:-?:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 10. 2010 10:42

:-O:yes::yes:

marcik marcik

31. 8. 2010 21:02

Moje kachnička běhá zatím ještě po dvoře:-D, ale hned jak ji picne tchán, tak vyzkouším;-). :yes:

Jana Pá

31. 8. 2010 19:50

:-O:-p:yes:

srettka

31. 8. 2010 19:38

no tyjo, tak to mě zajímá, ukládám:yes:

pipre pipre

31. 8. 2010 19:28

Teda, to je moc zajímavý recept a stojí zato ho vyzkoušet:yes:+4

maris maris

31. 8. 2010 18:00

Žížalko, vidím, že jsi přes prázdniny nabrala nový dech a sílu a vyrazila jsi na nás s těžkým kalibrem:-p:-))
Ukládám si, moc se mi to líbí, čínu mám ráda a kachnu v mrazáku:yes:+:-)

Pajaja

31. 8. 2010 17:56

Zajímavé propojení chutí, opravdu zase něco nevšedního. :-p;-):yes::yes: +2

Colombo65 Colombo65

31. 8. 2010 17:49

Hodně inspirativní recept - trochu odskok od naší klasiky, ale to je na tom vaření to "fajn".;-);-);-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty na kachnu recepty z kachny porcovaná kachna kachna v páře příprava kachny kachna recepty s bramborem nebo rýží pecena kachna porcovaná kachna recepty kachna na páře úprava kachny kachna porcovaná šantunská kachna santungska kachnadusena v pare porcelánová kachna jak pripravit kachnu recept na kachnu s rýží recepty na kacenu šontunská kachna porcovana kachna recept jak se peče porcovaná kachna

Suroviny: kachna, pórek, zázvor, sůl, kmín mletý, badyán, omáčka sojová, koňak, olej

TopRecepty.cz

Šantungská kachna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9g64