Uzené s cibulovým přelivem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,42 g |
Tuky | 23,51 g |
Vláknina | 11,78 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s bramborovým knedlíkem či noky a se špenátem, případně kysaným zelím.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 3. 2018 17:55
7. 4. 2011 13:05
13. 12. 2010 01:18
30. 8. 2010 08:18
30. 8. 2010 08:11
30. 8. 2010 00:26
28. 8. 2010 11:16
28. 8. 2010 11:12
28. 8. 2010 10:26
28. 8. 2010 10:20
28. 8. 2010 10:17
28. 8. 2010 10:06
28. 8. 2010 10:06
28. 8. 2010 09:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Světlý bramborový chléb
Přidáno před 9 minutami
Křupavý hermelín
Přidáno před 28 minutami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 47 minutami
Fit salát
Přidáno před 12 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 1 hodinou
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 2 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 10 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: uzené s cibulovou omáčkou tepelně opracované uzené cibulový přeliv na maso moukové noky uzený maso s cibulovou omáčkou přeliv na uzené maso uzené na cibuli uzené maso s cibulovou omáčkou uzené s cibuli musí se moravské uzené vařit vařit tepelně opracované maso ? tepelně opracované uzené maso uzene tepelne opracovane cibulové třené noky reliš z červené řepy koupené tepelně opracované uzené maso uzené maso s přelivem uzené recept cibulovy preliv omáčka k masu uzené na cibulové omáčce
Suroviny: maso uzené, cibule, cukr, česnek, mouka hladká, vývar masový, olej, máslo, pepř, sůl
Uzené s cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JNGl
14 názorů