Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lahodné řezy

Hodnocení receptu je 5,0 (51×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 25 min

65 min (40 min příprava + 25 min tepelná úprava)

27. 8. 2010 17:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 411 kJ / 4 161 kcal
Bílkoviny149,65 g
Tuky160,65 g
Vláknina15,23 g
Cholesterol 1,52 g
Sodík 1,01 g
Sůl2,44 g
Sacharidy521,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Když máme moc řídký tvaroh, můžeme přidat trochu želatinového ztužovače za studena.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hello Doly Hello Doly

24. 10. 2021 10:08

To vypadá nádherně, určitě zkusím <3<3<3

mysulka mysulka

23. 2. 2021 18:56

Veronika14: Na 170°C

Veronika14

23. 2. 2021 18:39

Na kolik stupňů péct?

mysulka mysulka

13. 4. 2017 10:24

Jitka: Raději kostku ve staniolu, u nás se v tom střívku už ani neprodává - nebyl tak nacucaý tekutinou. Opravím to v receptu ;-)

Jitka

13. 4. 2017 06:58

Tvaroh ve střívku, znamená ten tekutější, ve vaničce?
Děkuji za odpověď.

dadka

12. 4. 2017 21:54

už mám na to chuť:yes:

mysulka mysulka

13. 2. 2015 18:59

Marie Svarcova: Marie díky :-K

mysulka mysulka

13. 2. 2015 18:58

Walrus: Moc mě těší, že jste si pochutnali :yes::-K:-K

Walrus

11. 1. 2015 11:48

Recept jsem objevila minulý týden a teď o víkendu jsem buchtu upekla. Na to, abych sem vkládala její fotky jsem líná, ale na to, abych ji zde vychválila ne. Spoustukrát jsem se spálila u ruzných receptů na internetu, ale tenhle je opravdu vynikající. Hlavně ty oříšky. Buchtu budu určitě dělat častěji!!! :-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 1. 2015 19:41

:yes:nadchnul mě ten jednoduchý krém - skvělý nápad díky za recept :-)

mysulka mysulka

27. 7. 2012 16:31

bystrouska:Bystrouško děkuji:-K

bystrouska

5. 6. 2012 18:28

Pekla jsem o víkendu a řezy byly opravdu jedlé:yes:. Jen jsem měla karamelové salko, tak krém mám tmavší, ale na chuti to neubralo:-p. Přidávám foto a samozřejmě bodík;-)

mysulka mysulka

18. 9. 2011 13:03

nametelka: Děkuji za pochvalu a za vyzkoušení:-K

nametelka

13. 9. 2011 11:16

Opravdu výborné a jednoduché. Pro velký úspěch jsem pekla už dvakrát :-) Krém se zdá nejprve hodně tekutý, ale přes noc se krásně vsákne do těsta a ztuhne. Díky za bezva recept!

mysulka mysulka

9. 7. 2011 19:53

hobllinka:;-) díky za vyzkoušení, jsem ráda, že chutnaly:-K:-K

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rezy se salkem nejlepší řezy tvarohové řezy nejlepší recepty lahodné tvarohové řezy chutné řezy recepty z tvarohu lahodne recepty řezy na víkend karamelový krém ze salka s tvarohem lahodny rez lahodný krém recepty na řezy lahodný piškot řez se salkem řezy s nevařeným salkem moučník se salkem moučniky se salkem nejlepší řezy na víkend buchta s nevarenym salkem lahodné moučníky

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, prášek do pečiva, olej, voda, ořechy vlašské, kakao granko, cukr vanilkový, tvaroh, smetana zakysaná, salko, čokoláda

TopRecepty.cz

Lahodné řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y9Qw