Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

20. 8. 2010 09:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 812 kJ / 1 150 kcal
Bílkoviny39,84 g
Tuky70,46 g
Vláknina6,45 g
Cholesterol 818 mg
Sodík 1,23 g
Sůl2,89 g
Sacharidy85,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Můžeme konzumovat teplé i studené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Libuše Bernatikova

6. 5. 2015 14:09

Výborná,jednoduchá a bez mouky.:yes::yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 1. 2011 13:18

A tohle jsem Marci přehlídla, nemůžu tady být pořád.;-) Supééér!:yes::yes:

Betyna

25. 8. 2010 16:36

V kastrole ve vodě jsem vařila celkem 30 minut. Měla jsem z množství, uvedeného v receptu, udělané dva válečky, oba jsem vařila najednou ve větším kastrole. Po 15 minutách vaření jsem je otočila. Protože válečky mají tendenci plavat, zatížila jsem je po otočení talířem (vařila jsem pod pokličkou). Delší vaření neublíží, horší by bylo, kdyby to nebylo dovařené.
Fotku vaření v kastrole přidávám taky.

evík

25. 8. 2010 09:09

Tahle roláda-neroláda vypadá dobře, chtěla bych jí vyzkoušet, ale nemám parní hrnec a tak bych potřebovala vědět jak dlouho vařit v kostrole. Anička Kocíková píše 25 min.v hrnečku,tak to znamená podobný čas i pro vaření v kastrolu?
:-?

Colombo65 Colombo65

21. 8. 2010 14:05

Ď za foto na řezu ;-);-);-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

21. 8. 2010 08:40

Betyno. Roláda - neroláda. Ale nápad je to dobrý a já ho jisto jistě zkusím. Líbí se mi. +bodík 8

Paprika Paprika

20. 8. 2010 22:27

Betyno dík za odpověd:yes:. Já ty komentáře nečetla :-8:-8 ;-)

Betyna

20. 8. 2010 21:40

:-O už je tady fotek... tak jedna na řezu

Colombo65 Colombo65

20. 8. 2010 21:06

Co takhle sem dát foto na řezu?;-);-);-)

AniCiz

20. 8. 2010 16:01

:yes:aspon spotřebuju játra v mrazničce:-K

yanull yanull

20. 8. 2010 15:57

Papri, také se na to chystám, vařit ve vodě lze, přečti si komentář Aničky Kocíkové. :-p +5:yes::-p

Betyna

20. 8. 2010 15:56

fotka vaření v kastrole přidána

Betyna

20. 8. 2010 15:55

Ano, dříve jsem to vařívala ve vodě (píšu to trošku níže ve 14.14)přidám fotku jak vařím v kastróle - počas vaření jsem to vždycky otočila, ono to totiž plave. Když váleček nechtěl držet otožený, zatížila jsem to talířem

Paprika Paprika

20. 8. 2010 15:48

Vypadá to lákavě:-p, ale nemám parní hrnec:-(. Šlo by to normálně uvařit ve vodě?

Betyna

20. 8. 2010 14:17

V tom hrníčku by to totiž taky šlo pařit v pařáku, dala bych to do hrníčků nebo do misky na rýži - v misce na rýži pařím "hrnkové" knedle. Nebo bych tu misku vyložila potravinářskou fólií. Když dělám hrnkové knedlíky v pařáku v misce na rýži, tak ji buď vymazávám tukem nebo tam dám tu potravinářskou fólii, tak stejně bych to asi udělala s těmi játry?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: játrová tlačenka jednoduchá játrová paštika sladká roláda jednoduchá která nepraská kuřecí játra v parním hrnci vaříme v parním hrnci střívko na tlačenku játrová paštika recept omáčky v parním hrnci kuřecí roláda v parním hrnci knedlíky v parním hrnci recepty pro parní hrnec tlačenkové střívko knedliky jatrove vaření v parním hrnci videorecept jatrové koule polevka v parnim hrnci brambory v parním hrnci kuřecí roláda s játry roláda která nepraská videorecept knedliky z jater bohdalova

Suroviny: játra kuřecí, rohlík, vejce, sádlo, česnek, sůl, pepř, majoránka, koření grilovací, tlačenka,

TopRecepty.cz

Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LvQ4