Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře nebo králík na paprice

Pokud chcete uvařit jednoduchý levný oběd, je pro vás kuře na paprice správnou volbou. Při přípravě můžete použít i části drůbeže, které se nehodí na pečení, například masité kuřecí kostry, přední stehna a křídla, u králíka zase přední běhy, hrudník a hřbet.

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

23. 3. 2008 12:24

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 411 kJ / 337 kcal
Bílkoviny2,55 g
Tuky28,33 g
Vláknina5,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podávejte s knedlíkem, s noky nebo těstovinami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iljusa Iljusa

27. 11. 2009 11:19

Míšo .... když zahušťuješ smetanou, je dobré si do misky dát smetanu, přidat do ní trochu omáčky, kterou vaříš, rozmíchat a pak až dát do omáčky (onu rozmíchanou smetanu s omáčkou) ;-)
Nic si z toho nedělej, určitě se to stalo skoro každému (i mě). Nevzdávej vaření a zkus to příště takto ;-):-)

Míša

27. 11. 2009 11:16

Tak jsem dnes vyzkoušela tento recept a nevím co jsem udělala špatně, nalila jsem smetany a uvedla do varu. A omáčka se zdrcla ani jsem ji nestihla zahustit :-(

dancicka dancicka

26. 10. 2009 16:15

Dělala jsem kuře na paprice tento víkend - a i návštěva vyblizovala talíř :-D Takže dávám bodíka a moc děkuju za recept- sice jsem si ho trochu poupravila (nemám ráda kupované jíšky a ani vůni jalovce..., takže jsem zahušťovala po svém a jalovec jsem nedávala vůbec), ale výsledek byl opravdu na 1* :yes:

Pepa 23

14. 9. 2009 17:12

Zrovna to kuchtím, myslím že to bude ok :)

vosickag

30. 8. 2009 19:49

včera jsem vařila králíka podle receptu a byl moc dobrý,k tomu jsem dělala houskové knedlíky z mikrovlnky.dávám bodík

Sabina

11. 8. 2009 21:16

Já jsem udělala přesně podle receptu Jitky a nemusela jsem nikterak měnit nebo dochucovat, byla to bomba !! Zkusila jsem i králíka jinak, ale vždy se rádi vrátíme k tomuto receptu:-p

mariankudik

30. 9. 2008 18:17

jdu skusit ten recept:yes::yes::yes::yes:

vybusna vybusna

12. 7. 2008 20:40

dala som 1 nie preto, zeby to bola pre mna nejaka novinka, pretoze tak ako merylas, tiez robim kura na paprike takto, ale nikdy som nerobila takto zajaca...a presne ako autorka receptu, nasla som v mraznicke, predne behy, rebra a kus chrbtice...bolo to vyborne...

Merylas Merylas (moderátorka)

9. 7. 2008 22:06

Tady tento recept se nejvíce blíží tomu, jak dělám já. Na kuře používám z koření jen papriku a nakonec špetku tymiánu, přidávám jen sladkou smetanu a zahušťuji mlékem s rozkvedlanou moukou. Musí se ale nechat trošku déle zvolna provařit. Někdy přidávám trochu slepičího bujónu, když se trápím s dochucováním.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: králík recepty kuře recepty recepty z králíka kuře recepty králík králík na smetaně recept recepty kuře recepty na kralika recept na králíká kuře na smetaně recept vareni cz recept kralik na paprice králík recept recepty na kuře maminčiny recepty cz králík na smetane recept na kuře recepty cz recept kuře

Suroviny: olej, cibule, koření nové koření, jalovec, bobkový list, paprika sušená sladká, smetana zakysaná, smetana na vaření, jíška světlá instantní, jíška tmavá instantní, sůl, koření polévkové, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Kuře nebo králík na paprice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kjn