Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné zelné listy

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

25. 9. 2010 11:12

Suroviny pro 12

12

Nutriční hodnoty

Energie19 987 kJ / 4 777 kcal
Bílkoviny145,08 g
Tuky267,90 g
Vláknina20,78 g
Cholesterol 786 mg
Sodík 1,33 g
Sůl3,20 g
Sacharidy438,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vzhledem k tomu, že rozebrání zelné hlávky je docela obtížné, používám hlávku kapusty.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pavelk pavelk

19. 3. 2017 07:41

Erika: Asi, vlastně vůbec nečteš pořádně. Nechám to na tobě.:-D

Erika

19. 3. 2017 02:03

už na pohled vypadají „trochu jinak“ :-(( .... ty hrudky v omáčce jsou co? :-O

Ivana Ch

25. 9. 2010 12:38

Plněné zelí dělám z mladého zelí. To ještě není tak pevné a listy se dobře odebírají. Mám i vyzkoušeno že mladé listy sroluji do roliček a zamrazím, pak je dle potřeby nechám povolita mohu je plnit jako čerstvé zelí. Samozřejmostí je že je nejdříve nechám malolinko povařit. Ještě lepší pro nás je plnit zkysané listy. Malou hlávku zelí, která se mě vejde do zeláku naložím spolu se zelím a nechám zkysat. Mňam to je dobrůtka, letos už mám naloženo, tak se těšíme.

magdalenka magdalenka

25. 9. 2010 12:03

Na rozoberanie listov z hlávkového zelí mám tento spôsob, samozrejme ho uvádzam pre toho, kto ho nepozná: používam menšie hlávky, do veľkého hrnca dám vrieť vodu. Hlávku dám do vriacej vody. Hlávku nechám vrieť, po chvíli vyberiem - do stržňa (kde je odrezaná, kde bol koreň) pichnem veľkú dvojzubú vidlicu, vonkajšie listy pomocou noža a vidlice oberiem v mise, je to horúce, ale ide to. Potom vrátim do vriacej vody, ovarím a tak pokračujem po vrstvách. Chce to trochu praxe, ale sa mi to zdá najjednoduchší spôsob, používam roky, pretože listy plním a varím vo veľkom.

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 9. 2010 11:49

Pavle, o rozebrání hlávky zelí mi ani nemluv:-(, jsem na to docela tele. Já bych snad jen místo té Hery použila máslo, ale jinak nic proti ní, hodně ji používám;-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 9. 2010 11:25

S tím uzeným to musí být mňamka voňavá:-pPrvní bodík putuje+1:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněné zelné listy plněný zelný list plněný zelný list recept recept na plněný zelný list recepty plnene zelne listy zelné listy recept na plněné zelné listy zelný list recept plneny zelny list recept plněné zelné listy recepty plneny zelny list plněné zelné listy - recepty plněné zelné listy recept recepty na plnene zelne listy recepty na plnene zelne listy zelný list recept zelný listy zelný list plněný zelné listy plněné masem plněný zelný listy

Suroviny: zelí bílé hlávkové, maso mleté, bok uzený, rýže, cibule, pepř, sůl, sádlo, rajče, cibule, tuk hera, smetana ke šlehání, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Plněné zelné listy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ExGY