Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí stehna na hořčici a zelenině v parním hrnci

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

22. 9. 2010 15:39

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 844 kJ / 1 397 kcal
Bílkoviny30,20 g
Tuky28,77 g
Vláknina37,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 605 mg
Sůl1,41 g
Sacharidy247,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokrm jsem pařila 30 minut, ale kukuřice v zelenině a rýže nebyly dodělané, tak jsem ještě 10 minut přidala.

Do šťávy, která stekla na dno hrnce jsem přidala trošku sojovky a worcesteru, aby rýže nebyla tak suchá.

Pokud někdo zkusí jako já a bude chutnat, budu ráda :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

27. 9. 2010 16:38

:-p+1:yes:

michsamant michsamant

22. 9. 2010 18:55

:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 9. 2010 18:08

Děkuji za milé komentáře:-K
Isahu,viděla jsem ho lenošit u tebe v kuchyni:-D
Jani R.chutnalo to dietně;-)ale Lubovi i mě šmakovalo,příště budu víc kořenit:-p
Špagetko,my gyros máme rádi:-)ale všimla jsem si,že máme ve více jídlech společné chutě:-))

gabik

22. 9. 2010 17:14

Tak to se hodí:-O:-!:yes::yes: +

isindy isindy

22. 9. 2010 17:12

a mně stojí chuděra nevyužitý v koutě :-( je na mě nějak moc dietní :-8:-D

spagetka spagetka

22. 9. 2010 16:55

Že já jsem sem vlezla... dyk je mi špatně...:-D:-D:-D, dělám bez parního hrnce (ten nemám)...:-*:-*:-* a jak ses Ani trefila i do Gyros :-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 9. 2010 16:44

Aničko!!!! To vůbec nevypadá špatně!! jak to chutnalo? Supéér!!:yes::yes:

mirca75 mirca75

22. 9. 2010 16:39

Papriko:-) i bez "parníku" to jde;-). Stačí pařáček na knedlíky,....a jedem:-p.

Paprika Paprika

22. 9. 2010 16:21

Když já nemám ten "parník" :-(:-( Ale vypadá to dobře a zdravě :yes::yes: ;-)

mirca75 mirca75

22. 9. 2010 16:13

S tím kořením máš pravdu. Ze začátku jsem kořenila asi tak, jako kdyby se maso upravovalo klasicky (pánev,pekáč,...), ale teď už to "lehce" přeháním;-). Přeci jen, ta pára udělá s tím kořením své.

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 9. 2010 15:58

:-))Miri,tak to jsem ráda:-8
Tady právě těch receptíků moc není,tak to byla taková improvizace:-)Příště se nebudu bát trošku více okořenit:-p

mirca75 mirca75

22. 9. 2010 15:41

Aničko:-) to je super. Díky tobě mi přibyl další recept, do mého "parníku". Taky v něm dělám hojně drůbež,... (vložím) a tak ti posílám velkou první boďku;-).

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: návod na vaření v parním hrnci parní hrnec návod kuře v parním hrnci zelenina v parním hrnci vaření rýže v parním hrnci jak vařit v parním hrnci vykoštěná kuřecí stehna kuřecí stehna na hořčici návod k parnímu hrnci kuřecí stehna recepty vykoštěná kuřecí stehna recept recept na kuřecí stehna kuřecí v parním hrnci návod parní hrnec parní hrnec recepty zelenina kuřecí stehna na zelenině mražená zelenina v parním hrnci návody na vaření v parním hrnci parní hrnec recepty jak uděla kuřecí stehna

Suroviny: stehno kuřecí, směs zeleninová mražená, hořčice, olej, koření gyros, česnek, rýže, sůl

TopRecepty.cz

Kuřecí stehna na hořčici a zelenině v parním hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yXJn