Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Crumble s borůvkami

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 9. 2010 17:49

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 780 kJ / 1 859 kcal
Bílkoviny26,46 g
Tuky52,85 g
Vláknina26,50 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy306,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

KatkaCechova

9. 7. 2022 07:30

Neměla jsem mandle, ale i bez nich byl teplý crumble s čerstvými borůvkami a vychlazenou hustou zakysanou smetanou výborný :-)

Pajaska Pajaska

10. 2. 2011 01:51

Já dělávám z rebarbory a tyto ,, koláče" jsou hodně šťavnaté a samé ovoce.Je to chuťově něco jako klasika koláč se žmolenkou,ale bez spodní části - těsta.S borůvkami musí být báječný.:-p:-p:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

9. 2. 2011 15:28

Vůbec jsem nevěděla co jsou to Crumble:-O:-8ale receptík by mne lákal;-):yes:+1

Suvicka Suvicka

19. 9. 2010 00:32

Jeste nikdy jsem nemela tu cest, ale mozna mam predstavu, jak to muze chutnat. Takze posilam 7. bodik a ukladam na vyzkouseni. :yes::-K

Paprika Paprika

18. 9. 2010 23:37

Takový koláč jsem ještě nikdy nejedla, vypadá to zajímavě:-p :yes::yes: +;-)

Eliza Eliza

18. 9. 2010 22:52

Jani, ten švédský koláč jsem už pekla, běhal nějaký čas po internetu - vím, že byl moc dobrý, ale suroviny si už nepamatuju. Tohle je, tuším, dávný anglický recept a vždycky jde o nějaké ovoce, zapečené s drobenkovou krustou. Nic složitého, ale vděčné...:yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 9. 2010 22:25

Hmm, příjde mi to trošku, jako suchý švédský koláč:-p:yes:

mysulka mysulka

18. 9. 2010 19:07

:yes: mňam, to je krása:-p+:yes:

zizala zizala (moderátorka)

18. 9. 2010 18:52

Crumble znám s rebarborou nebo švestkami. Borůvky jsou dobré ve všem :-p:-p:yes:

Eliza Eliza

18. 9. 2010 18:23

Já jsem tentokrát použila mražené, ale je to pak celkově dost mokré, příště tam asi přimíchám trochu solamylu. Ale z čerstvých je crumble pochopitelně nejlepší (a ne tak mokrý) - prodávají je Vietnamci.
Díky za body :-K.

petrzelka

18. 9. 2010 18:20

To je fakt jednoduché,ale kde na ty borůvky:-D:yes:

hanahcotton hanahcotton

18. 9. 2010 17:55

:yes::yes:teda to vypadá moc zajímavě a navíc docela lehké:yes::yes:+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: crumble crumble recept cramble recept švestkové crumble cramble recept ovocný crumble crembl borůvkové crumble crumble se švestkami kramble švestkový crumble crumble recepty boruvkovy crumble anglický crumble recept crumble recepty s boruvkami něco s borůvkama crumble švestkové mražené ovoce do crumble recept na crumble

Suroviny: borůvky, mouka polohrubá, cukr krystal, lupínky mandlové, máslo, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Crumble s borůvkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q7NG