Královské korunky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 17 132 kJ / 4 095 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,08 g |
Tuky | 243,86 g |
Vláknina | 24,40 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 359 mg |
Sůl | 0,79 g |
Sacharidy | 390,72 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podle vašich časových možností můžeme doprostřed koleček dát zavařeninu, kopeček krému či náplně a přelít polevou.
Dala jsem to naschvál bez ozdob a moučkového cukru.
Je to dobré i bez marmelády či cukru.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2011 15:16
17. 9. 2010 21:46
17. 9. 2010 20:34
17. 9. 2010 18:17
17. 9. 2010 16:58
Víš co mi to připomíná zdálky, obalovaný květák. to musím letos zkusit
17. 9. 2010 15:32
17. 9. 2010 15:28
17. 9. 2010 15:07
17. 9. 2010 14:57
17. 9. 2010 14:30
17. 9. 2010 14:27
17. 9. 2010 13:43
17. 9. 2010 13:42
17. 9. 2010 13:16
17. 9. 2010 13:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 33 minutami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Trvanlivý krém s moučnou kaší využijeme při plnění řezů nebo cukroví. Poradíme, jak na něj a jakou mu dát příchuť
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: královské cukroví korunka z papíru jak vyrobit královskou korunu výroba papírové koruny výroba koruny dort kralovska koruna výroba papírové korunky vyroba korunky koruna z papíru korunky z papiru papírová koruna jak vyrobit korunku z papíru jak se dela korunka královská koruna dort jak vyrobit královskou korunu z papíru výroba korunky z papíru jak vyrobit korunu z papíru dort kralovska korunka jak udělat korunku jak udelat papirovou korunu
Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, máslo, žloutek, ořechy vlašské, cukr písek, vejce, šťáva citronová, piškoty, kokos, cukr písek, vejce, bílek, piškoty
Královské korunky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g2kr
22 názorů