Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbové škvarky v másle

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

13. 9. 2010 23:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 247 kJ / 1 971 kcal
Bílkoviny10,15 g
Tuky205,60 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Přepuštěné máslo jsem dala jako samostatný recept, protože se myslím bude hodit i jinde - http://www.toprecepty.cz/recept/14629-prepustene-m....

Recept našel manžel v kotelně při zatápění v nějaké starém časopise.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paprika Paprika

14. 9. 2010 11:13

Díky všem za chválu.:-) Já recept neocením, stále nejím houby, ale Tonda říkal, že je to výborné ;-)

magdalenka magdalenka

14. 9. 2010 08:40

Paprička, je to nádherný receptík...+

maris maris

14. 9. 2010 08:38

Papričko, to je ale krásný recept - budu muset vyzkoušet, hub mám pořád dost a dost:yes::-p+

mysulka mysulka

14. 9. 2010 08:13

:yes: to bube dobrůtka:-p +:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

14. 9. 2010 07:41

Teda já tohle ještě nikdy nedělala,ani neochutnala,to musí být dobrota;-):-*:yes:+1

cardanka

14. 9. 2010 07:22

Papri:-Kbáječné:yes:přepuštěné máslo to má své u každého pokrmu kouzlo:-p:yes::-K 7.bodík:yes:

isindy isindy

13. 9. 2010 23:53

Papricko, to je nádherný recept:yes:...na čerstvé, ještě vlažné bagetce:-p...jooo, to bude bašta :-O:-O:-O:-p:-p:-p

Eliza Eliza

13. 9. 2010 23:44

Papričko, to znám v sádle. Také jsem měla v plánu letos udělat ;-). Ale musím uznat, že máslíčko je mnohem lepší. :yes: Napadá mě, že by to šlo nejen na chléb, ale nechat roztavit na horkých těstovinách...třeba tagliatelle...:-p:-p
+:yes:

rebeka rebeka

13. 9. 2010 23:39

tak..a dost..mám já to zapotřebí týrat si chuťové buně takhle v noci:-?:-!:-Dnavrhnu admini,že by to měli zatrhnout:-D:-Dmax.do 20hodin a pak už jen čaje:-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: škvarky z hub houby jako škvarky houbovéškvarky škvarky z hub - recept houbové recepty škvarky z václavek houbové švarky jak udělat škvarky škvarkyz z hub jak udělat škvarky z hub kuba ze škvarek jiho%c4%8desk%c3%bd+kuba recepty ze škvarků křupavé houbové škvarky recepty se škvarky houbový ěkvarky jak udělat škvarky z čerstvých hub škvarky s houbami.. huobove skvarky kovář škvarky

Suroviny: máslo, houby, petrželka zelená, sůl

TopRecepty.cz

Houbové škvarky v másle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/699N