Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčata a papriky na zimu

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 9. 2010 14:50

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Robievam obyčajne ku koncu leta, začiatkom jesene, z posledných plodov. Príde mi to ako najjednoduchší spôsob konzervovania.

Používam v zime pod mäso, do halászlé, do gulášov a pod.

Je to recept - nerecept, možno to niekto nepozná a zíde sa mu...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alena

26. 8. 2016 12:09

janka: Tohle by jsem ráda zkusila. Nezkazí se to potom v těch flaškách?

hosta hosta

17. 8. 2016 21:04

magdalenka: Houby taky, ale většinou je nemrazím, blanšírované okapané dávám do sklenice a hodinu steriluju - letitá zkušenost, nezabírají místo a jsou lepší:-)

magdalenka magdalenka

17. 8. 2016 20:46

Ja zas fazuľové struky blanšírujem...aj huby.

tejaja tejaja

17. 8. 2016 20:19

hosta: Hrášok nemrazím, ten si kupujem, lebo ho na záhrade nepestujem. :-) Ale fazuľku mám zo záhrady a roky ju mrazím bez blanšírovania a nemám problém s varením, je vždy krásne uvarená tak, ako potrebujem.;-)

hosta hosta

17. 8. 2016 20:06

tejaja: já blanšíruju hrášek a fazolky, když jsem je dala syrové, nedalo se to uvařit do měkka;-)

tejaja tejaja

17. 8. 2016 20:02

milanko778: Netreba. Roky takto mrazím papriky s paradajkami ako magdalenka a je to v pohode. Žiadnu zeleninu pred mrazením neblanšírujem.;-)

milanko778

17. 8. 2016 19:18

celkom surové by som to do mrazáku nedaval... treba to aspoň blanšírovať...

magdalenka magdalenka

11. 8. 2016 18:31

janka: :-K

janka

7. 8. 2016 15:14

ja nakrájam paradajky a papriku do vaničky, posolím a nechám postáť a dávam do fliaš, sterilizujem max. 15 min., potom použijem ako chcem-pod masko, na lečo a pod.:-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

19. 9. 2015 08:17

Škoda,že nemám velký mrazák,toto se mi líbí je to méně pracné a jistě to v zimě přijde vhod.;-):yes:

Ivana79 Ivana79

18. 9. 2015 22:41

Dobrý nápad.Ja som tak mrazila len papriku ale s tými rajčinami by to bolo lepšie :yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 9. 2010 16:17

:-)Tuto verzi mám také raději,než lečo;-)Dávám přímo z mrazáku do hrnce:-))+:yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

9. 9. 2010 15:04

Spagi, už jo, a už jsem si i uložila ;-)

zizala zizala (moderátorka)

9. 9. 2010 15:03

No, já jsem letos už papriky s rajčaty zavařila, papriky mrazím celé i řezy, ale feferonky mě, bůhvíproč, nenapadly :-O:yes:

spagetka spagetka

9. 9. 2010 15:02

žížalko - souhlas s Magdalenkou - já nikdy nerozmrazuju, rovnou s tím pracuju a jak to že tu není bod? :-O;-):-D:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak zpracovat rajčata a papriky rajčata do mrazáku lečo do mrázáku recepty z rajčat a paprik jak zamrazit rajčata sterilizovaná rajčata lečo na zimu rajčata a papriky recepty jak zamrazit papriky papriky do mrazáku jak zamrazit leco paprika do mrazaku recepty z rajčat na zimu lečo z rajčat a paprik rajčata v mrazáku sterilizované papriky jak zamrazit papriku paprika a rajčata recepty sterilizované rajčata mražení rajčat

Suroviny: rajče, paprika čerstvá červená,

TopRecepty.cz

Rajčata a papriky na zimu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nORp