Opravdu jedlé jáhly :)
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 246 kJ / 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,97 g |
Tuky | 28,06 g |
Vláknina | 18,36 g |
Cholesterol | 85 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,41 g |
Sacharidy | 87,47 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 1. 2012 15:31
Humlajda - díky, jsem ráda, že chutnalo. Hlavní je nebát se žádných kombinací
18. 1. 2012 12:16
recept jsem musela pozměnit kvuli zasobam doma...takze zustaly jahly a špenat, misto fazole čočka a misto sýra zakysanka ale i tak diky za rychly,dobry a zdravy obed
3. 12. 2010 21:26
Ribla-pokud ti to vadí, nevím proč vůbec recept komentuješ? Nikde není psáno, jak musí vypadat "jídlo". Mimochodem jsem zvědavá na tvé výtvory:)
3. 12. 2010 09:54
jak vařila kočička s pejskem dort, niva a fazole se špenátem?
6. 9. 2010 15:33
Mně recept zaujal už podle názvu. Ingredience jsou všechny dobré, takže také nevidím nic špatného. Pravda na fotce jídlo nevypadá pro většinu populace zrovna lákavě, ale já osobně mám takovéto "šlichty" moc ráda. U mně jasný +
6. 9. 2010 13:15
6. 9. 2010 13:06
Mně se recept také líbí a myslím, že dobré to bude..., vždyť je složený ze samých dobrot .
6. 9. 2010 13:04
Možná neVYpadaj, ale rozhodně jsou výborné A radila bych dříve ochutnat, než hodnotíte-zkuste pro jednou nebýt tak konzervativní :)
6. 9. 2010 12:56
Táničko, já tenhle recept kvituju s povděkem, jáhly máme rádi a takhle je neznám. Bude příjemná změna, díky
6. 9. 2010 12:47
Phamko mrkni na své recepty a pak hodnoť.
6. 9. 2010 12:09
nevipadaj moc jedle nejsem si jistá jestly to bude dobré
no nevim nevim
ale jinak asi dobré
no nevim nevim
ale jinak asi dobré
6. 9. 2010 11:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak spařit jáhly a proč vlastně? Oblíbená obilovina neobsahuje lepek a chutná nasladko i naslano
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: jáhly na slano jak dlouho varit jahly jáhly na sladko jáhly recepty na slano jáhly příprava jak vařit jáhly jáhly recepty na sladko jáhly na slano recepty jahly na slano recept co jsou jáhly obsahují jáhly lepek recepty jáhly na sladko jahly recept příprava jahel recepty z jáhel jáhly recepty jak dlouho se vaří jáhly jak uvařit jáhly co obsahuji jáhly recepty s jáhly
Suroviny: jáhly, fazole bílé, špenát listový, cuketa, sýr niva, česnek, bazalka čerstvá, ořech muškátový, sůl, pepř
Opravdu jedlé jáhly :)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WqLn
12 názorů