Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Nedělní oběd pro bohatýry se může skládat z pořádného kusu vepřového, knedlíků a podušeného zelí. Maso nakořeňte a nechte ho odležet. Pak teprve tepelné upravte. S voňavým zelíčkem a bramborovým knedlíkem to bude bašta.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 9 847 kJ / 2 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,47 g |
Tuky | 168,38 g |
Vláknina | 6,55 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 702 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 18,71 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2011 12:59
Kaca.Vlk: děkuji za pochvalu a bodíka
2. 6. 2011 12:54
Výborné zelíčko! Parádně jsme si pochutnali...posílám bodík
24. 3. 2011 08:41
Ivanko děkuji za vyzkoušení i za fotečku Jsem ráda, že chutnalo
23. 3. 2011 15:40
Nikdy som ešte nejedla ani nevarila kyslú červenú kapustu,toto bola moja premiéra a aj mäso som okorenila podľa tohto receptu a bolo to výbornéAkurát knedlu som mala kysnutú.Dávam bod
27. 1. 2011 08:46
Míšo, to masíčko vypadá nádherně
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 4 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 5 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 6 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 7 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 7 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 7 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 7 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 7 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 8 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na to, aby byla sekaná šťavnatá a během pečení nepraskla. Postupujte podle těchto vychytávek
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Další recepty
Tématické fráze: kanci pecene se zelim pečené kančí maso se zelím pečená kančí kýta se zelím kančí kýta se zelím pečené maso se zelím kančí maso se zelim pecene kanci se zelim vepřové maso s červeným zelím kanci maso s knedlikem a zelim vepřové maso s bramborovým knedlíkem kančí pečeně se zelím a knedlíkem peceny kanec se zelim pečená kančí kýta a zeli vepřové s červeným zelím maso s bramborovým knedlíkem veprova pecene s cervenym zelim kančí pečeně se zelím recept kančí se zelím vepřová pečeně se zelím kančí s knedlíkem a se zelím
Suroviny: bůček, kotleta, cibule, česnek, kmín celý, koření grilovací, masox hovězí, bujón zeleninový, zelí kysané červené, cibulka jarní, pórek, olej, mouka hladká, sůl, cukr
Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyQk
5 názorů