Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krupicová kaše

Připravte si s námi pohádku mládí, jak se krupicové kaši někdy říká. Recept nabízí postup přípravy tak, aby ji zvládl i začátečník nebo nepříliš zkušený kuchař. Bez vážení, k odměření surovin postačí hrnek a lžíce.

Hodnocení receptu je 5,0 (70×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 14 min Doba tepelné úpravy: 6 min

20 min (14 min příprava + 6 min tepelná úprava)

19. 3. 2008 21:33

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie800 kJ / 191 kcal
Bílkoviny8,57 g
Tuky11,95 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 500 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy12,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 3. 2009 13:18

Bibi, no, to jsem pochopila i jááá! Chááááá! very, very goood:-)):-D:-)):-D

Bibinka Bibinka

21. 3. 2009 11:36

Vašku, u nás se tomu říká "pohádka mládí":-!

Jani,přesně to nepřeložím, ale něco v tom smyslu, že je kaše moc a moc dobrá.:-p;-)
Tu miloval můj tatínek:-!

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 3. 2009 10:57

Já jsem si vůbec nevšimla, že tady je krupička! Dávám plusík,máš pravdu, Vašku, není nad odzkoušené i takové recepty a abych pravdu řekla, není to zs taková sranda. Kolikrát se mi minutka, docela pracná povede líp, než krupice. jednou z ní mám kyt a jednou je řídká. Ještě, kydby mi někdo přeložil ten komentář od Peiry:-)):-D:yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

21. 3. 2009 10:21

To zbožňuje moje vnučka (15.letá)a i moje žena. Říkáme jí "Písnička mládí". To je bezva připomínka. Nemusí bejt jen supr recepty.+bodík

peira

21. 3. 2009 10:11

Hello.Iam can loblollly.Is very nice and very very good;-)

karka

21. 3. 2009 10:06

ja to vím sem kuchařka.Je pravda že to nechají nasáknout ale dávají tam ještě půl žičky hl.mouky.:-8

tejaja tejaja

7. 1. 2009 18:54

tiež nechávam krupičku v mlieku nabobtnať, a robím tak aj s vločkami, keď varím vločkovú kašu :-p;-)

Marta Marta

7. 1. 2009 16:28

já určitě nechávám krupičku v mléce chvíli máčet ;-)

Amira Amira

7. 1. 2009 16:23

Stejně mi připadá, že ve školních a závodních jídelnách dělají krupici nějak jinak, víc mi chutná, je jiná, hladší. Prý ji nechávají v mléku "nasáknout", než ji začnou vařit? Nevíte někdo?

1 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krupicová kaše krupicová kaše recept recept na krupicovou kaši recept krupicová kaše krupicna kase jak se dělá krupicova kaše krupicová kaše 1 porce jak uvarit krupicovou kasi dětska krupicova kaše recept dětská krupicová kaše jak udelat krupicovou kasi jak se vari krupicova kase krupice krupice recept recepty krupicova kase krupicna kase recept detska krupice příprava krupicové kaše krupicová kaša krupicková kaše

Suroviny: mléko, krupice dětská, máslo, sůl, máslo, kakao, ořechy, skořice, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Krupicová kaše

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n0R