Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Staročeská dobrota

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

2. 7. 2010 10:50

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 254 kJ / 1 017 kcal
Bílkoviny7,44 g
Tuky99,30 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 84 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy21,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo dobrůtku jakou je uzený jazyk nemusí, lze nahradit uzenou krkovicí nebo opečenou klobásou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lidus

27. 1. 2013 12:40

Ano, děláváme,jen hrách dávám zelený. Už moje babička to dělávala, děda to miloval. Uzené už mi přijde zbytečné, u nás to nahrazuje ta slanina.:yes::-8:-p

Jiři

11. 12. 2012 15:22

:no::no::no::no:

Kroupa houpa

11. 12. 2012 15:20

a navíc lákavě nevypada

Kroupa houpa

11. 12. 2012 15:18

No moc jsem s receptem neuspěla ani nezazářila a ta hrachová kaše ne tu doma neděláme :-((:no:

Věrka.

2. 7. 2010 16:46

Moc lákavý a taky bych si dala určitě s kaší, hrách moc nemusím.

BILKOVAI BILKOVAI

2. 7. 2010 14:23

tak to se mi velmi zamlouvá:yes::-*....4

Ivana Ch

2. 7. 2010 11:40

Kroupovko já to dělám s brambor. kaší i nastavovanou kaší. Ale hrách je hrách, anebo fazole.

Bibinka Bibinka

2. 7. 2010 11:19

Krupovko, to znám moc dobře a jazyk, ten máme obvzlášť rádi:-! Tak máš ode mne 2.bodík:yes:

Kroupovka Kroupovka

2. 7. 2010 11:18

to je mi líto, tak to uzený jedině s br-kaší a vylepšit si ji :-ptaveným sýrem.

Ivana Ch

2. 7. 2010 11:11

Boží jídlíčko, Dělávala jsem ho dost často, s taťulkou jsme prodělali moc nepříjemné onemocnění střev a tak kvůli nadýmání si toto jídlo nemůžeme dovolit. Všem to těžce závidím a přeju jim dobrouchuť. Úplně tady u toho slintám.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: staročeská kuchyně historické recepty předvařený hrách staročeská kuchyně recepty dobrouchut.sk hrachová kaše z předvařeného hrachu předvařený hrách recepty dobrou chut.sk dobrouchut staročeská kaše předvařený hrách recept staročeská hrachová kaše recept staročeská klobása hrachová polévka z předvařeného hrachu staročeská hrachová kaše recepty staroceske kuchyne staroceska jidla kaše z předvařeného hrachu staročeská medovina recept staročeská jídla z krup staročeská hrachová polévka

Suroviny: hrách, cibule, česnek, slanina, majoránka, pepř, sůl, sádlo, jazyk uzený, klobása

TopRecepty.cz

Staročeská dobrota

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/27rP