Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové na šveskách

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 65 min bez doby namáčení švestek

75 min (10 min příprava + 65 min tepelná úprava, bez doby namáčení švestek)

1. 7. 2010 12:34

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 788 kJ / 666 kcal
Bílkoviny8,17 g
Tuky20,53 g
Vláknina13,70 g
Cholesterol 62 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy89,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alena

1. 4. 2012 19:16

Nemela jsem rybizovou marmeladu ale brusinky a dopadlo to skvele, podavala jsem s ryzi:-D

Drobek Drobek

1. 7. 2010 16:41

;-) Klasická česká dobrota, znám ji s uzeným a bramborovým knedlíkem. Mňaaam.:-K

olca spickova olca spickova

1. 7. 2010 15:23

Mnami,mnami tohle by mi chutnalo!Ale vyzkouším z kuřátka,prasátko já nerada! Bodík pro tebe!:-p:-p:yes:

Ivana Ch

1. 7. 2010 13:04

Je to hodně podobné mému masínku, dělám k tomu knedlíky.
Máme to rádi hlavně ze zvěřiny.

Ivana79 Ivana79

1. 7. 2010 12:50

Vyzerá to dobre,ale zamiaky s takouto šťavou som ešte nejedla,k takýmto "sladkým" omáčkam robím vždy ryžu.Moc zaujímavé:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřové švestky sáček maso na sveskach

Suroviny: plátek vepřový, švestky sušené, mandle, víno bílé, máslo, mouka hladká, sůl, pepř mletý, džem rybízová, smetana na vaření, jíška

TopRecepty.cz

Vepřové na šveskách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y95w