Moc dobré naložené kuřecí maso
Kuřecí maso nemá příliš výraznou chuť, díky tomu se dá snadno dochutit rozmanitými způsoby. Marináda se zázvorem a kari je pikantní a voňavá. Maso zůstane po usmažení nádherně šťavnaté a s hranolky nebo s rýží z něho vykouzlíme výborný nedělní oběd.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 471 kJ / 830 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,94 g |
Tuky | 18,82 g |
Vláknina | 8,16 g |
Cholesterol | 701 mg |
Sodík | 4,57 g |
Sůl | 11,07 g |
Sacharidy | 33,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
U nás to chutná úplně všem.
Místo kuřecího masa, může být i maso vepřové.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 5. 2017 10:27
Protože maso moc nejím,zkusila jsem sojové....a suprový díky moc za recept
22. 5. 2017 18:49
Naložené - marinované mäsá robievam, či už v plátkoch alebo na rezančeky, aj takto podobne, alebo si pokaždý raz spravím nálev - marinádu od oka vždy z iných surovín, ale sójová omáčka, zázvor, príp. Solamyl je základ.
22. 5. 2017 14:03
Zkoušela jsem i z kotlet + hranolky
14. 5. 2017 19:48
Zkoušeli jsme a fakt výborné, moc chválím!
7. 5. 2017 10:55
Dnes jsem tvůj recept uvarila je to super moc dobré jen jsem malinko přidala česnek a vodu máme radi k rýži trochu omáčky ,jinak k hranolkám to podle receptu je super , díky za recept ,už se těším za hodinu obědváme
23. 4. 2016 17:41
máme taková jídla rádi a v nejbližší době udělám
23. 4. 2016 15:44
for prosciuto: jistě to není vhodné, ale zatraceně dobré pravděpodobně z neznalosti si dovolím míchat klasickou rajskou omáčku s rýží na kari (karí alebo curry, jak je libo) a myslím, že to jídlo dostalo právě jen jinou dimenzi a o to v kuchyni snad jde.. ne? Možná kdyby to v Indii zkusili, přestanou tam být krávy posvátné.. tohle je recept na nakládané maso vcelku univerzální.. poprvé jsem jako přílohu udělal bramboráčky a okurkový salát s kefírem.. nevšední gurmánský zážitek, vřele doporučuji
24. 1. 2016 19:18
prosciuto: Autorka neupresnila zemepisny puvod receptu, toz kdyz dovolite, si muze dat koreni podle sve chuti a gusta. Ji to takto proste chutna a netvrdi, ze je to recept indicke ci japonske kuchyne....
24. 1. 2016 17:08
Nepochybujem o tom, že jedlo Vám všetkým chutí.
Napriek tomu si dovolím uviesť, že tak, ako v našej
európskej kuchyni nezvykneme miešať ingrediencie, ktoré
nemajú nič spoločné (do vepřo, knedlo nedávate curry
a do bramboráku sójovú omáčku), nie je vhodné,
pravdepodobne z neznalosti, miešať chute indické
s japonskými (curry, ginger (zázvor) - sójová omáčka).
Napriek tomu si dovolím uviesť, že tak, ako v našej
európskej kuchyni nezvykneme miešať ingrediencie, ktoré
nemajú nič spoločné (do vepřo, knedlo nedávate curry
a do bramboráku sójovú omáčku), nie je vhodné,
pravdepodobne z neznalosti, miešať chute indické
s japonskými (curry, ginger (zázvor) - sójová omáčka).
18. 12. 2015 17:24
Děkuji za inspiraci cashel ..úžasný.. připravil jsem pro přítelkyni, nejen že se jí dělaly boule za ušima, ale hned v týdnu si ho udělala sama.. ..protože mi není experimentování cizí, vynechal jsem kari, ale ne úplně, uvařil jsem rýži na kari jako přílohu.. zázvor taktéž vynechán, nahrazen česnekem a špetka majoránky.. ještě jsem přihodil do dodělávajícího se masa nakrájenou žlutou papriku do měkka, na talíř přikrájel rajče a ozdobil natí jarní cibulky.. taky výborné..
31. 10. 2015 00:42
Masíčko naloženo, tak jsem zvědavá jestli to bude takový zázrak jak tady píšete. :) Jinak díky moc za recept !
21. 2. 2015 20:14
Naprosto skvělé Trochu jsem to upravil - dal jsem čerstvý zázvor, přidal ještě česnek. Množství jsem dával od oka. Na konci jsem ještě přidal maličko vody a prohřál. K tomu rýže.
Sójovku používám japonskou fermentovanou, ta je naprosto bezchybná, úplně jiná chuť, než ty čínské.
Sójovku používám japonskou fermentovanou, ta je naprosto bezchybná, úplně jiná chuť, než ty čínské.
20. 2. 2015 13:02
Naprosto skvělý recept ! dělala jsem to s čínskými nudlemi a omáčkou a je to opravdu skvělé příteli tak chutnalo, že dnes to dělám znova
7. 5. 2014 19:31
juraj: Na sojovce co kupujeme mám napsaný tradiční sojová omáčka. Tak nevím ale myslím že je spíše slaná. Asi jsem moc nepomohla
7. 5. 2014 19:22
ta sojovka sladká nebo slaná?Děkuji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 2 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 8 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 21 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 45 minutami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 1 hodinou
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 2 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 3 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 4 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 4 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 5 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 5 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kurecí maso jak nalozit kureci maso jak naložit maso na grilování naložení kuřecího masa naložene maso naložení masa na grilování naložení masa jak naložit kuřecí maso na čínu naložené krůtí maso naložené kuřecí maso na cinu nakládané kuřecí maso dobré recepty z kuřecího masa jak naložit maso recepty na kuřecí maso jak naložit kuřecí maso na grilování grilované kuřecí maso nalozit kureci maso naložená kuřecí prsíčka naložení kuřecího masa na grilování kuřecí čína pohlreich
Suroviny: prsa kuřecí, sůl, pepř, paprika sušená sladká, zázvor, koření kari, žloutek, solamyl, cibule, omáčka sojová
Moc dobré naložené kuřecí maso
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rm5k
50 názorů