Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moc dobré naložené kuřecí maso

Kuřecí maso nemá příliš výraznou chuť, díky tomu se dá snadno dochutit rozmanitými způsoby. Marináda se zázvorem a kari je pikantní a voňavá. Maso zůstane po usmažení nádherně šťavnaté a s hranolky nebo s rýží z něho vykouzlíme výborný nedělní oběd.

Hodnocení receptu je 5,0 (117×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min + odležení do druhého dne

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava, + odležení do druhého dne)

1. 7. 2010 09:37

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 471 kJ / 830 kcal
Bílkoviny128,94 g
Tuky18,82 g
Vláknina8,16 g
Cholesterol 701 mg
Sodík 4,57 g
Sůl11,07 g
Sacharidy33,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

U nás to chutná úplně všem.

Místo kuřecího masa, může být i maso vepřové.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Janado

28. 5. 2017 10:27

Protože maso moc nejím,zkusila jsem sojové....a suprový :yes: :yes: díky moc za recept :-) <3

evanaaa

22. 5. 2017 18:49

Naložené - marinované mäsá robievam, či už v plátkoch alebo na rezančeky, aj takto podobne, alebo si pokaždý raz spravím nálev - marinádu od oka vždy z iných surovín, ale sójová omáčka, zázvor, príp. Solamyl je základ.

Koubkova Koubkova

22. 5. 2017 14:03

Zkoušela jsem i z kotlet + hranolky:-K

Kamila S.

14. 5. 2017 19:48

Zkoušeli jsme a fakt výborné, moc chválím! :-K

Nelli Nelli

7. 5. 2017 10:55

Dnes jsem tvůj recept uvarila je to super moc dobré jen jsem malinko přidala česnek a vodu máme radi k rýži trochu omáčky ,jinak k hranolkám to podle receptu je super , díky za recept ,už se těším za hodinu obědváme :yes::yes::yes::-)

Elina

23. 4. 2016 17:41

máme taková jídla rádi a v nejbližší době udělám<3:yes:

Kocour

23. 4. 2016 15:44

for prosciuto: jistě to není vhodné, ale zatraceně dobré :yes: pravděpodobně z neznalosti si dovolím míchat klasickou rajskou omáčku s rýží na kari (karí alebo curry, jak je libo) a myslím, že to jídlo dostalo právě jen jinou dimenzi a o to v kuchyni snad jde.. ne? :-8 Možná kdyby to v Indii zkusili, přestanou tam být krávy posvátné.. :-D tohle je recept na nakládané maso vcelku univerzální.. poprvé jsem jako přílohu udělal bramboráčky a okurkový salát s kefírem.. nevšední gurmánský zážitek, vřele doporučuji ;-)

Jitkas

24. 1. 2016 19:18

prosciuto: Autorka neupresnila zemepisny puvod receptu, toz kdyz dovolite, si muze dat koreni podle sve chuti a gusta. Ji to takto proste chutna a netvrdi, ze je to recept indicke ci japonske kuchyne....

prosciuto

24. 1. 2016 17:08

Nepochybujem o tom, že jedlo Vám všetkým chutí.
Napriek tomu si dovolím uviesť, že tak, ako v našej
európskej kuchyni nezvykneme miešať ingrediencie, ktoré
nemajú nič spoločné (do vepřo, knedlo nedávate curry
a do bramboráku sójovú omáčku), nie je vhodné,
pravdepodobne z neznalosti, miešať chute indické
s japonskými (curry, ginger (zázvor) - sójová omáčka).

Kocour

18. 12. 2015 17:24

Děkuji za inspiraci cashel :-8 ..úžasný.. připravil jsem pro přítelkyni, nejen že se jí dělaly boule za ušima, ale hned v týdnu si ho udělala sama.. :-D ..protože mi není experimentování cizí, vynechal jsem kari, ale ne úplně, uvařil jsem rýži na kari jako přílohu.. zázvor taktéž vynechán, nahrazen česnekem a špetka majoránky.. ještě jsem přihodil do dodělávajícího se masa nakrájenou žlutou papriku do měkka, na talíř přikrájel rajče a ozdobil natí jarní cibulky.. taky výborné.. :yes:

Janička

31. 10. 2015 00:42

Masíčko naloženo, tak jsem zvědavá jestli to bude takový zázrak jak tady píšete. :) Jinak díky moc za recept ! :yes:

PepaD

21. 2. 2015 20:14

Naprosto skvělé :-p Trochu jsem to upravil - dal jsem čerstvý zázvor, přidal ještě česnek. Množství jsem dával od oka. Na konci jsem ještě přidal maličko vody a prohřál. K tomu rýže.

Sójovku používám japonskou fermentovanou, ta je naprosto bezchybná, úplně jiná chuť, než ty čínské.

Neria

20. 2. 2015 13:02

Naprosto skvělý recept ! dělala jsem to s čínskými nudlemi a omáčkou a je to opravdu skvělé :-) příteli tak chutnalo, že dnes to dělám znova :yes:

cashel

7. 5. 2014 19:31

juraj: Na sojovce co kupujeme mám napsaný tradiční sojová omáčka. Tak nevím ale myslím že je spíše slaná. Asi jsem moc nepomohla :-(

juraj

7. 5. 2014 19:22

ta sojovka sladká nebo slaná?Děkuji:-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kurecí maso jak nalozit kureci maso jak naložit maso na grilování naložení kuřecího masa naložene maso naložení masa na grilování naložení masa jak naložit kuřecí maso na čínu naložené krůtí maso naložené kuřecí maso na cinu nakládané kuřecí maso dobré recepty z kuřecího masa jak naložit maso recepty na kuřecí maso jak naložit kuřecí maso na grilování grilované kuřecí maso nalozit kureci maso naložená kuřecí prsíčka naložení kuřecího masa na grilování kuřecí čína pohlreich

Suroviny: prsa kuřecí, sůl, pepř, paprika sušená sladká, zázvor, koření kari, žloutek, solamyl, cibule, omáčka sojová

TopRecepty.cz

Moc dobré naložené kuřecí maso

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rm5k