Brambory s bylinkovým máslem v alobalu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 936 kJ / 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,30 g |
Tuky | 102,53 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: pořad Prostřeno na TV Prima.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 6. 2010 19:51
Děkuju... a vyzkoušejte, je to moc dobré , inspirovala jsem se paní Radkou, která vařila a hostila, tuším, v pondělí...
Máslo se solí a bylinkovou chutí pronikne dovnitř brambory a je to lahůdka.... Líza jedla jen brambory a bazalkový bešamel, prý si nechtěla kazit chuť masem...
Máslo se solí a bylinkovou chutí pronikne dovnitř brambory a je to lahůdka.... Líza jedla jen brambory a bazalkový bešamel, prý si nechtěla kazit chuť masem...
27. 6. 2010 19:38
27. 6. 2010 19:31
Mńam!!! Obyčejný brambor ve slupce, který vyšel z tvých rukou, je dobrůtka rovnající se bifteku
27. 6. 2010 19:04
Krása oku lahodící, o chuťových buňkách namluvě
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 1 hodinou
Bramborový bochníček
Přidáno před 6 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 6 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Fit salát
Přidáno před 18 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 6 minutami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 19 minutami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 33 minutami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 3 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 4 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 4 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 4 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Alobal je dobrý pomocník na občasnou přípravu pokrmů. Hodí se hlavně na výletech a při grilování
Brambory v horkovzdušné fritéze: Jak na křupavé hranolky i rovnoměrně opečené americké brambory
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
Další recepty
Tématické fráze: brambory v alobalu brambora v alobalu brambory v alobalu na grilu plněné brambory v alobalu brambory na grilu grilované brambory v alobalu brambor v alobalu pečené brambory v troubě v alobalu plnene brambory na grilu v alobalu brambory na grilu v alobalu brambory v alobalu pečené v troubě plněná brambora v alobalu brambory pečené v alobalu na grilu brambory v troubě prostřeno recept brambory v alobalu na gril brambory s máslem pečené brambory s bylinkovym maslem pečené brambory v alobalu plněné brambory pečené v alobalu brambory pečene v alobalu
Suroviny: brambory rané, máslo, petrželka, bazalka čerstvá, česnek, sůl,
Brambory s bylinkovým máslem v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLGr
19 názorů