Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelňačka

Polévka je grunt a zejména v chladných zimních měsících přijde vhod. Není nic lepšího než pořádná zelňačka doplněná bramborem nebo masitou klobásou. Životabudič, na který není potřeba žádná exotická přísada. Přesto nebo právě proto je stálicí jídelníčků.

Hodnocení receptu je 4,9 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

22. 3. 2008 11:28

Suroviny pro 5

5

Nutriční hodnoty

Energie2 420 kJ / 578 kcal
Bílkoviny16,31 g
Tuky22,17 g
Vláknina21,50 g
Cholesterol 32 mg
Sodík 116 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy68,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme jako hlavní jídlo s měkkým chlebem nebo jako polévku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

13. 2. 2015 20:32

tejaja: Sú, ale hladat ťažko. Vždycky se divím nad výběrovou šunkou s 80% masa ..... Do této skvělé polévčičky bych však nedala ani ten nejkvalitnější špekáčik. Sem patří klobáska.

tejaja tejaja

13. 2. 2015 19:55

Dajda:;-) Sú aj ozajstné špekačky a iné výrobky z mäsa, nie všetko je polystyrén a odrezky. ;-)

Dajda Dajda

13. 2. 2015 15:58

zizala: Já jsem sto ji vidět i na té původní fotce. Každopádně bych se za ni přimlouvala, ale za opravdovskou kobásku, ne buřt, vyrobený z polystyrému a odřezků kostí. ;-)

zizala zizala (moderátorka)

13. 2. 2015 12:19

Dajda: ;-) Klobáska patří fotce Aničky Kocikové, ne autorce :-)

Dajda Dajda

13. 2. 2015 10:46

A co klobáska, co se v té dobrotě povaluje? Tu nám autorka zatajila? :-O

Gaherka

13. 2. 2015 10:25

Opravdu skvělá polévka zkoušela jsme i jiné, ale už nedělám jinou než tuhle :-) Dokonce manžel říká že je jako od jeho babičky. Moc krát děkuji za recept a dávám vodík :-K

Maryla337 Maryla337

9. 9. 2014 17:12

já přidala kolečka párku .......... :yes:

Aneta

7. 7. 2014 08:08

Postup super :-) ale musí tam být ta smetana..? :-) Jinak chválíím

cupakabra

8. 10. 2013 16:22

;-)mazec:-))

cupakabra

8. 10. 2013 16:20

:-)):-O

Zulka

7. 10. 2013 15:17

Tak výbornou polévku jako je zelňačka sem ještě nejedla :-p :-8 :-! Mám na ni šílenou chut'... :-*

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 10. 2013 18:13

Teda,taková dobrá polévčka:-*a za více,jak 5let jenom 2komentáře:-O
Leni,dělávám skoro stejně:-)Jen ty nakrájené brambory vařím zvlášť a do hotové polévky ještě vyklepnu vejce.Akdyž mám nějakou pikantnější klobásku,tak přidám nakrájenou nožku:-)
Jestli nevadí,přidávám foto a druhý bodík za dobrotu:-p+2:yes::-K

Tereza

17. 9. 2009 16:12

¨mam na ni takou chuť a mam tady květakovou :-/

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelňačka s klobásou pohlreich zelnačka polévka s klobásou zelňačka polévka zelňačka polévka polévka zelňačka polévka zelňačka zelňačka s klobásou jak se dělá zelnacka jak se vaří zelnačka zelňačka-recept zeleňačka zelnačka bílá nejlepší polévky recepty zelnacka polévky recepty červená zelnačka bílá zelnacka zalnacka domaci zelnacka zelnacka polevky recept zelenačka recept

Suroviny: sádlo, cibule, sůl, pepř mletý, ocet, cukr, paprika sušená sladká, brambory, zelí, smetana sladká, mouka hladká

TopRecepty.cz

Zelňačka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zJ8