Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hraška řízky

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

9. 8. 2010 10:18

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie854 kJ / 204 kcal
Bílkoviny10,20 g
Tuky2,40 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 300 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy32,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept se dá aplikovat na jakékoliv maso, vepřové, telecí, i obyčejný salám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bohunka.T Bohunka.T

23. 2. 2012 14:43

Kolikrát jsem si říkala,že si tu hrašku koupím je prý dobrá i na zahuštění (třeba polévek) masíčko vypadá teké lákavě:-p

Kroupovka Kroupovka

10. 8. 2010 07:37

pro scarlet: receptík na salát je moc, moc jednoduchý, je to čínské zelí a rajčátka s bazalkou, a nálev podle chuti - olej, ocet, cukr, sůl:-K

scarlet

9. 8. 2010 21:59

nevím, co vypadá chutněji. to maso, nebo ten salátek? nebyl by i na něj receptík? děkuji.:yes::-K

hafikov hafikov

9. 8. 2010 15:06

Hrašku neznám,ale vypadá to báječně,tak si ji objednám.Proč to nezkusit.:-K

Klariska Klariska

9. 8. 2010 12:10

Přidala jsem obrázek Hrašky Ceria. Na jejich stránkách si můžete přečíst víc, jsou tam i recepty www.ceria.cz/

suzanna

9. 8. 2010 12:08

Hraška je vynikající, doporučuji vyzkoušet:yes: Nejvíc nám v ní ale chutná cuketa, mňam:-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

9. 8. 2010 11:07

kroupovko díky za vysvětlení.:yes::-K+1

Kroupovka Kroupovka

9. 8. 2010 11:05

HRAŠKA je hodně laicky řešeno hrachová mouka. Já ji používám na zahuštění polévek, do omáček a na těstíčko na různá obalování. Kupuje se ve zdravé výživě, bio-koutku a podobně, a dělají ji i pikantní - ochucenou. Prodávají ji po 20 dkg a u nás stojí 45 korun. ;-) Na internetu najdete už dost různých odkazů

srettka

9. 8. 2010 10:57

áha:-) takže to bude takový větrný kabátek pro ty kuřecí kejtičky...to zní dobře;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

9. 8. 2010 10:53

cathleen,díky moc podle názvu jsem si myslela,že to bude z hrachu;-)díky:yes::-K

cathleen cathleen (moderátorka)

9. 8. 2010 10:47

Hraška je vychucená směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a k obalování. Nahrazuje trojobal. (http://www.bonyplus.cz/koreni/?p=productsList&iCat..., http://www.biorodinka.cz/hraska-jemna-250g-p-292.h...) U receptu by neškodila její fotečka:-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

9. 8. 2010 10:36

jsem asi divná,ale též nevím co je hraška:-8;-)jinak řízečky vypadají jako malovaný:-K

srettka

9. 8. 2010 10:27

HRAŠKY??? hmmm, tak to mi nic neříká...:-/

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hraška hraška recepty hraška ke koupi co je hraska hraška.cz co je to hraška hraška na obalování hraška kde koupit hraška na zahuštění hraška recepty 2013 hraška na obalování recepty recepty hraška domácí hraška hraška kde koupím hraška recept recept hraška těstíčko z hrašky recepty z hrasky hraška,kde koupit hraška na obalování recept

Suroviny: kuřecí stehenní řízky, hraška, koření grilovací, olej

TopRecepty.cz

Hraška řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5RYv