Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Country" maso

Hodnocení receptu je 5,0 (49×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

8. 8. 2010 16:42

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 660 kJ / 875 kcal
Bílkoviny142,80 g
Tuky20,40 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 360 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy18,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lietalka

9. 8. 2010 18:50

Vypadá to naprosto úžasně,bodík letí!!! :-):yes:

Patricie

8. 8. 2010 21:50

:-KPěkné fotky, pěkný recept:yes::yes:+

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 8. 2010 20:04

To musí být bezva!! Já bych to maso dala do marinády na celou noc!:-p A nehádejte se, já to taky nevěděla, že se dělají nějaké mezery a už jsem se to naučila. 1Iwule super, bod a klídek!!;-)

isindy isindy

8. 8. 2010 19:54

1Iwule, nemáš se za co omlouvat;-) tvůj recept je velmi pěkný a já už jej mám v oblíbených k vyzkoušení :yes:...pravidla psaní receptů tu žádná pevně stanovená nejsou, jediné, co je fajn, když je recept přehledný....někdo píše suroviny vedle sebe, někdo pod sebe...
omlouvám se já za tu výměnu názorů, tohle jsme se měly asi s jahodou vyříkat přes SZ;-)

1Iwule 1Iwule

8. 8. 2010 19:35

Děkuji za reakce a komentáře....už jsem se i dívala, že někde najdu pravidla psaní receptů, ale nenašla. ;-( Tak se Vám všem omlouvám za mezery nemezery,.... vždyť všichni máme nějaké MEZERY! :-D

isindy isindy

8. 8. 2010 19:16

jahodo, nejsem moderátorka a tato pravidla nejsou žádnou specialitou tohoto webu, to je prostě počítačová realita, která platí i ve Wordu ;-) nevidím nic špatného na tom, že autorovi receptu poradím, vím, že ne každý pracuje na PC denně a neuvědomí si, co dělá za "chyby"...;-)

jahoda jahoda

8. 8. 2010 19:08

Isahu, to ale normální člověk nemůže vědět,když tady zadává recept, protože neovlivní, jak to mají admini nastaveno - to si podle mne musí upravit admini - tuším, že podle reakcí patříš mezi moderátorky, tak jim to navrhni (pokud Ti to vadí). Já to píši ve Wordu a kopíruji, ještě jsem to přímo sem nepsala, takže nemám zkušenosti... a většinou píši suroviny pod sebe;-)
Navíc píšeš jednou za čárkami, potom před a za závorkou, tak na to aby byla opravdu nějaká pravidla přímo při registraci, aby to člověk podchytil...

isindy isindy

8. 8. 2010 18:48

jahodo, naopak, měly by být, i před a za závorkou - aby nebyl dlouhý nepřerušovaný řetězec znaků a automat to při ukládání přehledněji rozdělil....;-)
jinak proti receptu vůbec nic nemám, líbí se mi:-)

jahoda jahoda

8. 8. 2010 18:42

Isahu a proč nemohou být mezery za čárkou, to je normální ne? Myslím, že recept je čitelný a hlavně bezva:-!:yes:

isindy isindy

8. 8. 2010 17:25

1Iwule, na fotce vypadá náramně, ale v receptu se ztrácím ;-) :-(prosím, můžeš opravit mezery za čárkami, aby automat na zarovnání textu takto nebláznil?;-) děkuji.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinada na veprove maso červené fazole recept jak upravit lososa country fazole recept country recepty vepřové maso country super recepty z vepřového masa vepřové country maso jak upravit žampiony marinády na maso vepřové country veprova panenka marinada marináda na vepřovou panenku recepty maso marinády na vepřové maso jak se dela marcipan co z vepřového masa výborná marináda vyborna marinada na maso country fazole

Suroviny: maso vepřové, žampióny, rajče, cibulka jarní, fazole červené ve slaném nálevu, nať petrželová, marináda

TopRecepty.cz

"Country" maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KL4Y