Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená rajčata ve vlastní šťávě

Máte rádi pečená rajčata, ale ta přesušená kupovaná nechcete ani vidět? Máme pro vás jednoduchý recept, podle kterého si snadno připravíte lahodná rajčata sami doma. Lahůdku z nich dělají především bylinky, česnek, balzamiko a třtinový cukr.

Hodnocení receptu je 5,0 (92×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 220 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 180 min pečení dle velikosti rajčat

220 min (40 min příprava + 180 min tepelná úprava, pečení dle velikosti rajčat)

7. 8. 2010 12:58

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bahula Bahula

31. 8. 2013 18:24

:yes::-p:-K, přidávám foto:-K

bohdana

27. 8. 2013 20:16

:yes:Super:yes::yes::-K

senky senky

22. 8. 2013 12:31

1974andrea:je toho jenom "živá troška":-D:-D

1974andrea 1974andrea

22. 8. 2013 11:10

senky:Taky jsem dělala předevčírem dva plechy, ale jsou z toho jen 4 sklenky a to je žalostně málo:-//;-)

senky senky

22. 8. 2013 10:52

V troubě dva plechy;-):-) jeden klasika a druhý s malinkými žlutými hruštičkovými, citronovým balsamikem a oliváčem s citronem;-) jsem zvědavá ;-):-)

Jitkas

20. 8. 2013 20:14

rebeka: Mas je na plechu srovnane jako vojacky, jsi precizni ve vsem, nerikej , ze ne! Mas pravdu, neni jich nikdy dost.

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 8. 2013 15:01

rebeka: Ty jedééééš!:-D

rebeka rebeka

19. 8. 2013 14:27

tak letos 1. várka z vlastních, resp. dědovo rajčat... a chci jich ještě moooc:-D:-D:-D

Cocoska

5. 8. 2013 12:20

Eliza: téda Eli, to mě těší, zvlášť od Tebe, protože Tvá fota jsou mezi mými TOP:yes:;-)jinak určitě doporučuji na vyzkoušení, naložila jsem je s hermelínem a mozzarelou, což na včerejší grilovačce jednoznačně vedlo nad vším ostatním:yes: Jo a po vzoru Andrejky jsem přidala i bazalku a rozmarýn a podle Rebí hrubou sůl. Pochválil to i můj muž, který o takovéhle věci příliš nestojí:-O a děkuju:-8

Eliza Eliza

4. 8. 2013 16:22

Cocoska: Tédy, Tvoje fotky mě tak nalákaly, že až dozrají rajčata, jdu na to. :yes: Opravdu překrásné kompozice, zejména ta první...všechna čest.:-K

Cocoska

3. 8. 2013 17:34

Jahůdko tohle je úplně vzrušující lahůdka, zvlášť po přidání chilli olivového oleje (obyč.olivový došel). Obávám se, že jinak upravená rajčata mi nějakou dobu hned tak vonět nebudou, tohle je dokonalé:-!:-!:-!:yes::yes::yes: MOC DÍKY ZA RECEPT!!!!:-K

libuses

2. 8. 2013 10:47

Jsou vynikající a proto dávám bodík

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 8. 2013 20:05

No, pustilo mi to nějak moc šťávy, ale snad to bude dobré. Přidávám foto a díky za recept:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 7. 2013 23:12

1974andrea: díky;-)

1974andrea 1974andrea

9. 7. 2013 22:08

Jana Remkova:Jani, dát můžeš, vyšší a slít to potom z něj. Ale není to třeba, nepřipéká se to, peče se to pomalu a ne zprudka;-)

1 2 3 4 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečená rajčata rajčata pečená v troubě rajcata ve vlastni stave pečená rajčata recept pečená rajčata v oleji jak na pečená rajčata uskladnění rajčat co z rajčat pečené rajčata recept na pecena rajcata sušení rajčat, pečená rajčata rajčata ve vlastní šťávě recept pecena cherry rajcata rajčatová šťáva recept pečená rajčata v troubě rajčata recepty pečená rajčata, recept rajcata uskladneni rajče fotky štáva z rajčat

Suroviny: rajče, tymián, cukr hnědý, česnek, ocet balsamiko, olej olivový

TopRecepty.cz

Pečená rajčata ve vlastní šťávě

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YyGM