Rolovaná jahůdková dobrota
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 994 kJ / 1 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,14 g |
Tuky | 54,18 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 1,58 g |
Sodík | 799 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 278,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud chceme roládu čistě jahodovou, můžeme do krému uvařit pudink s jahodovou příchutí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 8. 2010 23:33
Danca, děkuju za vysvětlení.
6. 8. 2010 09:14
Milá Majko, já to dělám tak, že pod upečený plát dám rozevřenou dlaň, zasunu ji co nejvíc pod piškot, utěrku vytáhnu (omlouvám se, to jsem v postupu neuvedla)a papír položím namísto ní. Ale jde to udělat i tak, že si připravíme čistý papír,do prstů uchopíme volné okraje papíru, na kterém se roláda pekla a takto ji přemístíme. Jde to snadno, plát na papíru drží a nepřetrhne se.Papír sloupneme až po přemístění. Přeji hodně úspěchů při pečení!
5. 8. 2010 21:10
Roláda vypadá velice dobře. Jenom si nevím představit jak zvednout roládu. Mám strach, aby se piškot nepolámal. Téhle větě moc nerozumím. Opatrně z něho sloupneme pečící papír ,piškot zvedneme a papír položíme pod něj. A co utěrka? Ta je přece pod těstem? Utěrku nesundáváme? Na opatrné zvednutí piškotu + další manipulace s papírem, popřípadě utěrkou mi dvě ruce asi nebudou stačit. Velice ráda bych se naučila péct roládu, ale fakt nevím jak na ni.
5. 8. 2010 00:04
Já vím, jenže když jsem ji vyráběla, ještě jsem tady nebyla...Až budu rolovat příště, polepším se
4. 8. 2010 23:07
Moc hezké!! Chtělo by to řez
4. 8. 2010 20:24
Dančo vypadá to parádně!Určitě je to veliká dobrota! Bodík pro tebe!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 51 minutami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 10 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 1 hodinou
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 4 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 4 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 5 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 6 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: aby piškot nespadl jak upéct piškot aby nespadl jahodova esence rolada z kompotovanych jahod jak uvarit kakaovou roláda piškot nespadl jak upect piskotovy korpus aby nespadl piškot na pečicí papír kokova roláda z piškotů rolada jenom z bilkoveho sněhu babicovy dobroty - husa v troubě aby nespadl piškot jak na piškot, aby nespadl aby sníh nespadl nespadl jak upéct piškot, aby "nespadl"? piškot na pečícím papíru pečící papír piškot jak přemístit piškotový plát jak upést piškot aby nespadl
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka, tuk hera, mléko, pudink vanilkový, cukr, jahody, kakao, kokos
Rolovaná jahůdková dobrota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DQvy
6 názorů