Moravanka "z Hané"
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 570 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,63 g |
Tuky | 3,50 g |
Vláknina | 4,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24,03 g |
Sůl | 60,00 g |
Sacharidy | 20,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nápad vyrobit si doma vlastní Moravanku vzešel z nadměrné spotřeby této pochoutky (a všeho kyselého) u mého manžela, který ji může v jakoukoli hodinu (hodně ji přidává jen tak k hlávkovému salátu).
Vím, že sterilovaných okurek je zde spousta, ale třeba někomu přijde tento můj nápad vhod.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 9. 2015 09:26
23. 9. 2015 05:30
16. 9. 2015 16:08
21. 9. 2014 12:41
24. 9. 2010 18:24
24. 9. 2010 15:50
3. 8. 2010 20:53
24. 7. 2010 14:55
24. 7. 2010 14:20
24. 7. 2010 13:53
24. 7. 2010 11:23
24. 7. 2010 11:21
24. 7. 2010 10:46
24. 7. 2010 05:36
24. 7. 2010 03:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Řecké patates
Fitulka uvařila před 40 minutami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 53 minutami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 55 minutami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 1 hodinou
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 1 hodinou
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: moravanka recept recept na moravanku moravanka domácí kunovjanka recept moravanka domácí moravanka recept domácí moravanka nálev na moravanku moravanka zelenina moravanka recepty zelenina moravanka recepty moravanka zavařování moravanka recept na domácí moravanku recepty domácí moravanka moravanka nálev jak zpracovat kozí rohy zavařenina moravanka recepty z hané jak udělat moravanku
Suroviny: okurka čerstvá, cibule, mrkev, kedlubna, celer, paprika čerstvá červená, hrášek, kukuřice, feferonka, kopr, zelenina, voda, ocet, sůl, sladidlo umělé, koření nové koření, pepř, koriandr, tymián, semínka hořčičná, koření hřebíček, bobkový list
Moravanka "z Hané"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyJY
17 názorů