Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dijonský pangas

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 7. 2010 12:38

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie703 kJ / 168 kcal
Bílkoviny4,20 g
Tuky12,00 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,44 g
Sůl3,60 g
Sacharidy9,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

3. 11. 2012 19:16

Tak teď jsem zjistila, když jsem občas na stránkách a kliknu si občas na náhodný recept, který se mi líbí, většinou vidím Eli Tvé krásné a zajímavé recepty, toho pangase takto vyzkouším - TUC sušenky mám, rybu také, wow, máš to krásné;-):-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 7. 2010 23:07

Eli, tak to jsem nějak přehlídla, mňam!! Ryby na všechny způsoby já můžu;-):yes:

HankaPu HankaPu

20. 7. 2010 22:52

Eli, bezva nápad:yes: a krásné fotky:yes::yes: +

Jikotka Jikotka

20. 7. 2010 20:04

Mňam...bezva nápad...:yes::yes::yes::-p

Eliza Eliza

20. 7. 2010 19:59

Díky všem :-K. Drahulin, dělala jsem obyčejného pangase po mlynářsku (nebyla tu fotka), oko mi padlo na nedojedené Tuc s pepřem a pak už to šlo ráz na ráz ;-). Je to pikantní a dobré, malá s dědou nakonec jedli tuhle úpravu a na mě a babičku zbyla ta klasická. Jen nám dali aspoň koštnout...;-):-)

aranosi

20. 7. 2010 19:48

:yes:+8

drahulin drahulin

20. 7. 2010 19:32

Eli kam chodíš na ty nápady.:-OJe to bomba.:yes::yes::-p

Věrka.

20. 7. 2010 15:44

Tenhle recept se mě moc líbí.

olca spickova olca spickova

20. 7. 2010 15:05

Elizo to je krása!:-OMiluju ryby a tenhle recept vypadá opravdu mnamozně!Určitě vyzkouším!:-p;-)Bodík pro tebe!:-K:yes:

Colombo65 Colombo65

20. 7. 2010 14:27

Tak to je super nápad - to je stojí za vyzkoušení;-);-);-)

isindy isindy

20. 7. 2010 12:52

právě jsem přemýšlela o nějaké dobré rybce - Elizo díky, toto mi určitě bude chutnat :yes::-p+

Klára

20. 7. 2010 12:51

zajímavý nápad ;-)

Jana Pá

20. 7. 2010 12:47

:-O:-D:-p:yes: Zrovna včera jsem nakoupila 2 kg pangase, tak vyzkoušíme i u nás doma:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pangas recepty pangas pangas recept dijonský květák ryba pangas recepty pangasius recepty recepty pangas pangas-recepty pangasius-recepty ryba pangas recept receptí na vařeni pangan recepty dijónský sušenky tuc cekanka recepti pangas na grilu recept varenie pangas recept na pangase druh ryby pangas ryba pangas - recepty

Suroviny: filety ryby pangasius, hořčice dijonská, sušenky tuc se solí a pepřem, tymián čerstvý, sůl, šťáva citronová, olej

TopRecepty.cz

Dijonský pangas

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DQKk