Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory po židovsku

Brambory můžeme připravit na mnoho způsobů. Dozlatova upečené plátky brambor ještě teplé potřeme výbornou bylinkovo-česnekovou marinádou a podáváme jako samostatné jídlo nebo zajímavou přílohu.

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

23. 5. 2010 12:44

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 543 kJ / 369 kcal
Bílkoviny9,89 g
Tuky0,87 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy75,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jagoro

2. 6. 2021 07:31

Doporučuji přidat, případně některou složku nahradit provensálským kořením. Obvykle dávám jen tohle a sůl. Luxusní.

ne.ver

10. 5. 2019 13:07

Vyzkouseli jsme dnes a nejak se mi to nepovedlo - bylo to cely znacne nevyrazny, nakonec jsem to posypala kupovanym korenim, protoze se mi to nedarilo a nedarilo dochutit. Ale nerikam, ze je problem v receptu...:-D Takze u nas to asi neprorazilo...

ladus31 ladus31

10. 6. 2016 09:58

Velice ráda peču a zajímají mne i slané recepty :-p Brambory na jakýkoli způsob se vždy hodí :yes: díky :-K

AniCiz

5. 2. 2012 09:32

:-*:yes:to by šlo i v Actifry.:-K

tejaja tejaja

1. 6. 2010 20:22

Zemiaky sú výborné, piekla som ich asi na 90%, potrela marinádou a dopiekla. Jedli sme ako samostatné jedlo, dali sme si k tomu kefír ....a sme úspešne prejedení ;-) Chutilo +5 :yes::-D;-)

Eliza Eliza

23. 5. 2010 17:49

Marináda vypadá zajímavě :-p. Podle mě je lépe solit pečené brambory až po upečení, zůstanou křupavé... Recept určitě vyzkouším, díky. :yes:

prskavka.bobo

23. 5. 2010 14:38

:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 5. 2010 12:51

Recepty na brambory jakkoliv jsou fajn:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marináda na brambory roštěná po židovsku kuře po židovsku mrkev po židovsku židovská roštěná recepty z brambor brambory recepty židovské recepty brambory po recept brambory recepty bramborák po židovsku zidovske zemiaky smažená židovská roštěná jídlo po židovsku bramborovy salat po zidovsku brambory v marinade zeleninove testoviny po zidovsku marináda brambory pohanka po zidovsku bramborové recepty

Suroviny: brambory, sůl, kmín celý, tuk, majoránka, olej, paprika čerstvá červená, tymián, česnek

TopRecepty.cz

Brambory po židovsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j0Ry