Halászlé podle Kajmana
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 788 kJ / 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,38 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept byl uveřejněn v rybářském časopise Kajman.
V časopise byla uvedena příprava v přírodě.
Halászlé se dělá v každé oblasti jinak. Jednu z možných variant popsala ve svém receptu Magdalenka, zde na Topreceptech.
Obzvlášť podrobný popis na přípravu halászlé je v článku pana Juraje Dioszegiho http://www.judio.wz.cz/pojednani_halaszle.php
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 10. 2018 15:57
21. 5. 2010 09:40
21. 5. 2010 08:32
21. 5. 2010 07:35
Dělal jsem jej doma , nikoli v kotlíku u vody .
Ber to ,prosím ,jen jako název pro rozlišení od jiných receptů na halászlé .
Za bodíky děkuji , halászlé je opravdu dobré .Děláme jej doma často .
20. 5. 2010 21:19
20. 5. 2010 19:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 11 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 12 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 5 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 6 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 7 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 7 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Rychlé a levné halušky z mouky a brambor. Jak je snadno připravit a s čím je podávat
Další recepty
Tématické fráze: halászlé halasle halászlé z filé madarské halasle pravé halasle pravé madarské halásle halaszle recept prave halaszle halászlé po česku halászlé s lečem halasle příprava maďarská rybí polévka halászle recepty madarské halászlé polévka halaslé maďarská kuchyně haláslé recept pravá hálaszle halazle od a halasle polévka časopis kajman recepty kotlík na halászle
Suroviny: cibule, rajče, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list, paprika sušená sladká, koření na ryby, slanina, víno bílé, kapr
Halászlé podle Kajmana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Rl
6 názorů