Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Knedlíky na různé způsoby jsou tradičním pokrmem v tuzemsku. Těsto, v tomto případě bramborové, tak můžeme zpracovat třeba na plněné knedlíky. Dovnitř zabalíme na kousky nakrájené uzené maso a uvaříme. Můžeme podávat se zelím nebo špenátem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 695 kJ / 2 078 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,86 g |
Tuky | 22,12 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 382,40 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 10. 2023 20:24
1. 10. 2022 17:23
1. 10. 2022 15:56
2. 9. 2020 12:18
8. 11. 2013 16:55
8. 11. 2013 16:44
6. 3. 2013 10:29
29. 10. 2011 10:45
23. 11. 2010 14:41
21. 7. 2010 21:37
9. 7. 2010 15:00
6. 7. 2010 11:10
21. 5. 2010 18:22
21. 5. 2010 18:10
21. 5. 2010 17:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 10 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 12 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 1 hodinou
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 4 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 5 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 6 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit nejlepší špenát. Oblíbený retro recept má v naší kuchyni stále své důležité místo
Cibule až na věky: Jak si tuhle zeleninu uchovat na delší dobu? Lze ji naložit do sádla nebo do soli, předsmažit, zamrazit i usušit
Jak na uzení masa v domácích podmínkách. Vyžaduje to udírnu s teploměrem a dodržení několika zásad, aby výsledek byl perfektní
Další recepty
Tématické fráze: bramborové knedlíky plněné uzeným masem bramborové knedlíky se škvarkama plněné bramborové knedlíky uzeným bramborové knedlíky s uzeným plnene bramborove knedliky bramborove knedle se skvarkama plněné bramborové knedlíky se škvarkama plněné škvarkové knedlíky knedlíky plněné uzeným masem bramborové knedlíky plněné uzeným knedlíky se škvarkama bramborové těsto na plněné knedlíky knedlíky plněné uzeným bramborové knedlíky plněné škvarkama plněné knedlíky uzenym masem bramborovy knedlik se skvarkama bramborové knedlíky knedliky s uzeným masem knedle se škvarkama plněné knedlíky uzeným
Suroviny: brambory, mouka, vejce, sůl, maso uzené, cibule
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MZYR
15 názorů