Vepřové na zelí a pivu
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 238 kJ / 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,88 g |
Tuky | 1,17 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 38,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Upravila jsem si recept na vepřová žebírka, který jsem našla v nějakém starším čísle časopisu F.O.O.D.
Pekla jsem to v remosce a použila světlé pivo, ale myslím, že příště zkusím spíš tmavé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 10. 2015 16:15
dobrotka
7. 3. 2011 19:48
Téééééda já žasnu
Tohle určitě zkusím o víkendu a pozvu babičku
ta by se tohodle mohla ujest!!
Přidávám bodík a moc děkuji za recept
Tohle určitě zkusím o víkendu a pozvu babičku
ta by se tohodle mohla ujest!!
Přidávám bodík a moc děkuji za recept
28. 7. 2010 14:03
Eliza: dekuji, jsou to krasne fotky
18. 7. 2010 12:58
Díky za recept na nedělní oběd , bylo to moc dobré. Poslala jsem pár obrázků, aby recept nebyl smutný...
12. 5. 2010 09:54
kaja.f díky, někdy jsem natvrdlá, ten bramborový knedlík mne mohl taky napadnout
12. 5. 2010 06:33
no, ja to vcera snedla i bez prilohy ale asi bych k tomu udelala bramborovy knedlik..nebo i jenom brambory..
s tim zelim je to dobry napad, priste ho zkusim neproplachnout
s tim zelim je to dobry napad, priste ho zkusim neproplachnout
11. 5. 2010 22:50
Můžu ze zeptat, jaká je vhodná příloha? Jinak škoda, že už mám oběd na zítra vybraný, určitě vyzkouším
11. 5. 2010 22:31
Výborná kombinace,mohu z vlastní zkušenosti potvrdit
11. 5. 2010 22:28
Já loni trochu přesolila kysané zelí, ale zásadně také neprolévám vodou, to raději ostrouhám jablko a zamíchám do zelí.
Ale k zelí patří pivo, dělám hodně receptů s pivem, je to lehce pikantní, takže :4
Ale k zelí patří pivo, dělám hodně receptů s pivem, je to lehce pikantní, takže :4
11. 5. 2010 22:21
11. 5. 2010 21:54
+1. Nepodlévám sice pivem, ale jen vodou, přesto je to nepřekonatelná mňamka. Do toho ještě zamíchat noky z těsta na chlupaté knedlíky a nemá to chybu.
Jen k tomu zelí - když ho propláchneš, odplavíš vitamíny - já ho jen sliji a vymačkám a pak podliji vodou. Slitou šťávu schovám, kdyby byla potřeba do zelí, zbytek vypiji.
Jen k tomu zelí - když ho propláchneš, odplavíš vitamíny - já ho jen sliji a vymačkám a pak podliji vodou. Slitou šťávu schovám, kdyby byla potřeba do zelí, zbytek vypiji.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 9 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 9 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Fit salát
Přidáno před 21 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Právě bylo uvařeno:
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 38 minutami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 3 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 3 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 3 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 6 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zelí na pivě vepřové na zelí zeli na pivu recept zelí na pivě veprove maso na svetlem pivu vepřové na zelí a pivu vepřové na pivu vepřové v zelí vepřové na pivu a zelí maso na zelí a pivu kysané zelí na pivě vepřové maso na pivě vepřové a zelí vepřová žebra na zelí a na černém pivu maso na zelí a pivě vepřová žebírka na pivu vepřove na pivě a zeli recepty vepřové na zelí maso na pivu a zeli zeli v pivu
Suroviny: bůček vepřový, zelí kysané, pivo světlé, cibule, špek, mouka hladká, paprika sušená sladká, pepř, sůl, kmín celý
Vepřové na zelí a pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QkQM
11 názorů