Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťavnatá vepřová kýta

Vepřové maso již nikdy nebude tuhé, pokud zkusíte tuto marinádu. Připravte si kýtu na grilování, k nedělnímu obědu nebo k večeři se zeleninou. Jistě zachutná všem a v rodinném jídelníčku se bude opakovat.

Hodnocení receptu je 5,0 (66×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min + 24 hodin marinování

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava, + 24 hodin marinování)

6. 5. 2010 19:13

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie4 201 kJ / 1 004 kcal
Bílkoviny40,31 g
Tuky49,51 g
Vláknina7,85 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 8,74 g
Sůl21,94 g
Sacharidy96,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BILKOVAI BILKOVAI

11. 5. 2010 14:02

Ivulinko, máš pravdu. Maso je po ruce, je to rychlé a móóóc dobré. Děkuji za bod:-K

ivulinka ivulinka

11. 5. 2010 13:23

Ivetko, tahle jídla jsou u nás k nezaplacení, naložím dopředu a pak mám maso hned k ruce, jen s tím na pánev, bodíček je tvůj;-)

BILKOVAI BILKOVAI

7. 5. 2010 16:02

Díky :-K:-K:-K:-K

mneneznas

7. 5. 2010 14:13

super :yes::yes: receptů na nakládání masa není nikdy dost, :-))
výsledek není nikdy stejný bodík :-K:yes:

michsamant michsamant

7. 5. 2010 11:32

:-p:yes:

misza misza

7. 5. 2010 11:28

Holky já se k takovým reakcím připojuji velice málo. Ale proč pořád někoho upozorňujete..že tento recept tady je apod. Proč by si ho tu Bílková nemohla nechat..však tyto stránky jsou tu neomezené a je jedno kolik receptů tu je. Já si většinou vybírám recepty podle fotek..a proč si nevybrat např. tento. A nebudu určitě sledovat kolikrát to tady je. Berte tyto stránky pro potěšení:-)S kritikou se člověk potkává v osobním životě denně, tak proč se zlobit i tady.:-O Jde o zábavu:-*

BILKOVAI BILKOVAI

7. 5. 2010 10:45

Jahodo, v poznámce jsem napsala, že vím, že je tady hodně receptů na naložená masa. Právě proto jde v mém případě o to dodržet přesně poměr surovin. Pokud bychom nějakou vynechali, už to samozřejmě bude o něčem jiném a o jiném receptu....:-)) A už nechte toho šťourání. Že Vás to baví:-(( A všem ostatním děkuji za podporu. :-K

jahoda jahoda

7. 5. 2010 10:00

yanull, ruku na srdce, málokdy dělám konkrétně u masa úplně přesně podle receptu - maso, hořčice, koření atd - nemám stejné a nechci kvůli jednomu receptu kupovat celý pytlík, použiji, co mám zrovna doma (a nemyslím si, že je to jenom můj případ), ale kvůli tomu, že jsem dala jiné koření, nebudu se hned prezentovat novým receptem(to je příklad). Jinak takto naložené maso je úplná bašta a kdo hledá dobrý recept na maso, přes vyhledávač se k němu lehce dopracuje...;-)

Lusinda79

7. 5. 2010 09:27

Yanull:-K, pokud by se jednalo o podobný recept tak nemám námitky, ale tento je naprosto totožnýhttp://www.toprecepty.cz/recept/11722-masino-ala-r... http://www.toprecepty.cz/recept/10487-nalozena-vep...

yanull yanull

7. 5. 2010 09:22

Přidávám další bod:-p a dovolím si trochu oponovat. Určitě není žádoucí mít tu 150 receptů např. na svíčkovou, ale ruku na srdce, kdo bude u přidané fotky to případné vylepšení hledat v komentářích? A navíc, když se tu tam objeví nějaký "staronový" recept, tak se někomu zrovna může hodit a nebo si ho připomene. ;-)

Lusinda79

7. 5. 2010 09:20

Jahodo souhlasím, recept je jistě výborný, ale je tu již v mnoha variantách.Bilkovai-krásná fotka.

jahoda jahoda

7. 5. 2010 09:14

Myslím, že nakládané maso je zde již hodněkrát, chtělo by, aby každý kukl nejdřív přes vyhledávač a potom zvážil, jestli nestačí fotku přidat k některému receptu a připsat, že to nějak vylepšil atd.;-). Vím, že budu za špatnou, když už je zde tolik bodů, ale určitě to není jen můj názor, ale málo kdo to řekne nahlas:-)) U začátečníků to beru, než se zde zorientují...., ale pro déle registrované to není žádná novinka, řešilo se zde již několikrát:-//

cardanka

6. 5. 2010 23:42

Ivi:-Kje to velká dobrota:-p i já dělám podobně maso v téže podobě:yes:11.bodík už tam je;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 5. 2010 22:51

:yes::yes::-p

AniCiz

6. 5. 2010 21:31

:yes::-K

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová kýta vepřová kýta recepty vyborne recepty z veprove kyty naložená vepřová kýta vepřová kýta recepty pro začátečníky vepřová kýta recept marináda na vepřovou kýtu recept na veprovou kýtu kýta šťavnaté vepřové maso marináda na kýtu recepty z vepřové kýty jak naložit vepřovou kýtu recepty vepřová kýta naložena vepřová kýta recepty recept vepřová kýta co udělat z vepřové kýty recept na marinadu na veprovou kytu nalozeni veprove kyty kyta veprova recepty

Suroviny: vejce, solamyl, hořčice plnotučná, omáčka worcesterová, maggi, pepř, sůl, česnek

TopRecepty.cz

Šťavnatá vepřová kýta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/36zn