Kotlíkový guláš
Suroviny pro 16
16
Nutriční hodnoty
Energie | 21 185 kJ / 5 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 520,63 g |
Tuky | 60,36 g |
Vláknina | 69,40 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 583,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Guláš musí byť dostatočne hustý.
Varenie trvá asi 3 hodiny, neurýchľujeme ho, musí sa variť pomaly.
Guláš sa u nás varí zásadne v kotlíku, vonku na ohni, v hrnci sa nevarí, nie je to ono. Je to ako pri grilovaní, musíte počítať s dostatočným časom na jeho prípravu. Medzi pomalým varením sa zabávate s hosťami a popíjate slivovičku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 6. 2010 10:46
Ďakujem Janka Kotlíkový guláš je preto kotlíkový, že sa varí v kotlíku a to samozrejme vonku, inak to neide Ale keby si bola bližšie, tak by som ťa, a nielen teba, pozvala hneď. Niet nič lepšie ako dobrá partia pri guláši
20. 6. 2010 10:34
Terezko, ty fotky z přírody, to je krása a gulášek bych si hned dala, venku je to o hodně chutnější
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 2 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 3 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 10 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 21 minutami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 1 hodinou
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 1 hodinou
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 1 hodinou
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 1 hodinou
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Tarhoňa byla pochoutkou kočovníků. Jak se tahle maďarská specialita připravuje?
Jak na perfektní kotlíkový buřtguláš: Důležitý je správný poměr cibule a uzeniny, výraznou chuť zajistí i rajský protlak a koření
Další recepty
Tématické fráze: kotlíkový guláš na ohni kotlíkový guľáš vepřový kotlíkový guláš kotlikovy gulas recept kotlíkový gulaš z vepřoveho masa guláš na ohni kotlíkový guláš vařený venku na ohni vařeni v kotliku recepty vepřový guláš kotlíkový guláš v kotlíku kotlíkový vepřový guláš recept na kotlikovy gulas veprovy gulas v kotliku vaření v kotlíku na ohni kotlíkový guláš top recepty varime v kotliku kotliky na gulas maso v kotlíku gulaš v kotlíku recept vaření v kotlíku
Suroviny: maso hovězí, maso vepřové, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, paprika čerstvá červená, protlak rajčatový, sůl, pepř mletý, brambory, majoránka, mouka polohrubá, sůl, vejce, voda,
Kotlíkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojXK
17 názorů