Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí divočina

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

9. 6. 2010 12:45

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 216 kJ / 1 008 kcal
Bílkoviny155,96 g
Tuky10,23 g
Vláknina13,30 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 602 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy39,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Toto je recept mého manžela, nesmím si to tedy přivlastňovat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 6. 2010 16:37

Taky jsem dělala něco podobného, mňam, bodík:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

9. 6. 2010 16:13

:yes::-*:-O ukládám

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: příprava divočiny koření na divočinu divočina na grilu vaření z divočiny vaření divočina divočina na gril maso z divočiny maso divočina koreni divocina divočina-recepty jak upéct divočinu recepty-divocina divočina maso vaření divočiny kuchařka divočina divočína vaření divočina na česneku recept na směs divočina hovězí maso recepty divočina příprava

Suroviny: kližka hovězí, sůl, olej, slanina uzená, bujón hovězí, víno červené, mouka hladká, cukr, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř, jalovec

TopRecepty.cz

Hovězí divočina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NY7p