Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Napité řízečky

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

3. 6. 2010 13:59

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 095 kJ / 262 kcal
Bílkoviny14,45 g
Tuky21,54 g
Vláknina0,05 g
Cholesterol 414 mg
Sodík 488 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy2,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

alenazadra

21. 5. 2015 11:04

;-):yes::yes:jsou vinikajici

miky

31. 8. 2014 21:20

kaloricka bomba:-((

Lucka

25. 4. 2012 12:47

Tak dnes jsem dělala:-) Měla jsem obavy z toho bujonu, ale jsou fakt boží. Doporučuji:-8:yes::yes::yes:Plus bodík :D

Petr

30. 10. 2011 13:54

vynikajici:yes::yes:yes::yes:

michalka

10. 7. 2011 11:05

Již jsem dělala několikrát a je to prostě mňamózní :yes::yes::yes:

babula2

8. 5. 2011 10:14

Tyhle řízečky už jsem vařila několikrát a jsou skutečně výborné. Posílám bodík...:-):yes:

dindaa

10. 4. 2011 17:21

Dnes byly opět na oběd, výborný receptík ;-)

meya.z

30. 1. 2011 18:10

DNES JSEM ZKOUŠELA A ŘÍZKY BYLY VÝBORNÉ, I KDYŽ JSEM ZAPOMĚLA PŘIDAT KOUSEK MÁSLA :-):yes:

petra

26. 1. 2011 15:31

dala sem foto

petra

26. 1. 2011 15:01

ja dělám také ale s omáčkou to se řízky obalené vyskládají do pekáčku a zalejí omáčkou ktera je s 2 lžícemi kečupu,2lžícemi hořčice a lžičkou podravky + 3dcl vody zapečeme asi půl hodky protože sme ty řízky rychle osmahly na panvy než sme je vyskladaly do pekáčku:-!:-!:-!:-!,SUPER:-p:-p:-p

hyacintka

9. 1. 2011 13:22

Bodík jsem poslala,ukládat jej ale nemusím,protože ho znám a je to opravdu dobrota:-p:-p:yes:

Eliza Eliza

3. 6. 2010 19:40

Recept jsem si uložila, vypadá výborně, jen mám obavy, jestli to není až moc tučné... No ale jednou za čas..., že ;-):-p

Iriska Iriska

3. 6. 2010 17:53

S klidem ti dávám bodík, protože tento recept jsem už dělala. Řízky jsou pak měkounké, šťáva zhoustne a je moc dobrá.:yes::yes:+

Věrka.

3. 6. 2010 16:46

To je dobrota.

Bibinka Bibinka

3. 6. 2010 14:30

Kroupovko, řízky bych mohla jíst 7x v týdnu a takhle sem je ještě nezkoušela. Tento týden je chci dělat, tak udělám ty tvoje a budu informovat. Dávám 4.boda:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řizky naruby s jogurtem napité řízky řízečky v troubě řízečky řízečky z trouby mokré řízky maslove rizecky rizky napite maslem utopené řízky řízečky do trouby rizec řízečky z triouby řízky naruby recept rizecky recepty recepty řizečky lak na rizky jak si ukladat recepty na tablet jehneči řízečky mnamozni rizecky jehněčí játra lak je upravit

Suroviny: řízky, strouhanka, vejce, sůl, pepř, bujón, voda, olej, máslo

TopRecepty.cz

Napité řízečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KLLM