Duhová bábovka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 350 kJ / 2 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,04 g |
Tuky | 58,68 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 425,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Může se dělat i z více barev, ale mně stačí jedna zelená. Dělám ji vždy na velikonoce, ale i během roku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 9. 2010 18:10
náhodou je parádní,bodík...
2. 6. 2010 20:04
Pěkné +
2. 6. 2010 18:16
U nás tiež zelené a modré odtiene na zákuskoch neidú...na koláči nám to pripadá odstrašujúco...bábovka môže byť výborná, ale tú zelenú farbu by som nahradila inou, teplejšou farbou
2. 6. 2010 17:21
já kdysi taky dělala takovou divošku barevnou...růžovo fialovo modrou....ale neměla moc velkej úspěch ty barvy prý děsily a sama bábovka vypadala uměle a prý trochu málo jedle takže zůstávám u klasiky ale tím neříkám, že ona hastrmanská bábověnka by nemohla být mňam
2. 6. 2010 14:54
Pěkná
2. 6. 2010 14:45
2. 6. 2010 14:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 4 sekundami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 29 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 57 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: recept na duhovou bábovku klasiko babovka tvarohova duhova babovka-recept mocca bábovka dohová babovka duhova ubabovka babovka umele bábovka jindra
Suroviny: tvaroh plnotučný, cukr, mouka polohrubá, tuk hera, olej, vejce, prášek do pečiva, cukr vanilkový, kůra citronová, ořechy, máslo, strouhanka
Duhová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYYG
7 názorů