Zelnice "Všudybylka"
Suroviny
Porce: 4 litry
Nutriční hodnoty
Energie | 6 422 kJ / 1 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,75 g |
Tuky | 14,94 g |
Vláknina | 66,16 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 246,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tuto fazolovo-zelnou polévku máme z těchto druhů(fazolovek a zelnic) nejraději, proto se s vámi chci podělit, aby jste jí vyzkoušeli, stojí za to! Polévka je sytá a když si k ní vezmete chleba, může vám krásně suplovat druhý chod!!!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2013 20:00
1. 6. 2010 22:38
Ty všudybylko jedna, hraješ mi na žaludek!!
1. 6. 2010 22:31
Takove polevky mame moc radi, bodik je jasny.
1. 6. 2010 19:39
Jak se znám, určitě bych dala celou smetanu ke šlehání, Bibi, ale Tvoje zelnice má ode mne bodík
1. 6. 2010 18:56
Ta teda je
1. 6. 2010 17:56
Všem vám MOC děkuji, zahřálo mě to v té zimě u srdíčka
IvankoCh, tak to máš s polévkama jako já, snažím se je vařit na 2 dny, ovšem mnohdy se sní všechna, tak je to denně a pak právě dělám 4 litry, jako tuhle co nám hodně chutnají a máme je i 3 dny, tahle myslím ty 3 nevydrží
IvankoCh, tak to máš s polévkama jako já, snažím se je vařit na 2 dny, ovšem mnohdy se sní všechna, tak je to denně a pak právě dělám 4 litry, jako tuhle co nám hodně chutnají a máme je i 3 dny, tahle myslím ty 3 nevydrží
1. 6. 2010 17:37
Bibi, koukám, že jsi kreativní nejen při vaření, ale i při vymýšlení názvů...
Máš to moc pěkné.
Máš to moc pěkné.
1. 6. 2010 17:14
Milujeme takové polívečky
1. 6. 2010 17:11
JANIta musel být
1. 6. 2010 17:10
To musí být bezvadná polévka. Co nejdřív, nejlépe hned zítra jí vyzkouším. U nás máme polévky všichni moc rádi. Vařím je každý den, pro tři lidi třílitrový hrnec. Když náhodou zbyde tak se sní ke snídani.
1. 6. 2010 17:06
Mňam, to se může kdykoli a za jakýchkoli okolností
1. 6. 2010 16:58
to je tedy polívčička,všudybylkadávám bod a ukládám
1. 6. 2010 16:56
Jani, zajímavý recept. Fazole, zelí, brambory a ten bobkáč, to můžu. Zkusím uvařit.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banana split
Přidáno před 30 minutami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 13 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 14 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Právě bylo uvařeno:
Kynutý makový závin
monika.jandikova uvařila před 46 minutami
Povidlové šátečky bez kynutí
gedzitka uvařila před 1 hodinou
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 4 hodinami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 7 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 11 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Jak připravovat zimní ovocné saláty. Takto můžete zdravě nahradit moučníky
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Další recepty
Tématické fráze: zelnice zelnice s fazolemi zelnice z kysaného zelí zelnice se smetanou zelnice s fazolema zelnice recept ricanska klobasa zelnice s klobásou všudobylka špagety s fazolema zellnice zelnice s klobásou a smetanou příprava zelnice recept na kyselou zelnici zelnice bez smetany zelnice ze smetany nejlepší recept recept kyselá zelnice bezlepková zelnice zelnice s fazoli fazolovo zelná polévka
Suroviny: fazole, zelí kysané, cibule, brambory, česnek, klobása, paprika čerstvá červená, rajče, paprika sušená sladká, hlíva ústřičná, pepř, koření nové koření, bobkový list, smetana zakysaná, cukr, masox, mouka hladká, libeček, sůl, olej
Zelnice "Všudybylka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pzj4
13 názorů