Perníková mlaskajda
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 135 kJ / 2 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,68 g |
Tuky | 127,31 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 212 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 370,95 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 9. 2018 18:34
19. 7. 2010 09:01
11. 7. 2010 22:44
11. 7. 2010 22:25
Jarko, vypadá to lákavě...ukládám a vyzkouším..+5
11. 7. 2010 15:16
9. 7. 2010 17:39
31. 5. 2010 15:49
31. 5. 2010 15:48
31. 5. 2010 15:31
31. 5. 2010 15:29
31. 5. 2010 15:16
31. 5. 2010 15:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 28 minutami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 13 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 14 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 15 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 17 minutami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 1 hodinou
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 3 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 12 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 12 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 13 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 13 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 13 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté těsto na cokoli: Univerzální hrníčkové těsto na koláčky, buchty, záviny i šátečky zvládne každý, postup je snadný
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Jak jednoduše a rychle upéct perníkový závin či roládu. Podle těchto receptů to zvládne hravě každý
Další recepty
Tématické fráze: mufinny recept perníková b mufinny perníkové těsto perníkové muffiny perník rybíz perníkové formy vynikající perníkové muffiny výroba perníkové buchty perníková mlaskanda báječný perník perníková malaskajda třešnový perník vláčný velikonoční beránek do dvojité formy perníková forma muffiny z pernikového těsta pernickoveformy muffiny pernik vynikající perníková buchta perníková forma na adventní věnec
Suroviny: mouka polohrubá, cukr, mléko, vejce, olej, prášek do perníku, kakao, marmeláda
Perníková mlaskajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojZX
12 názorů