Medové lívanečky se skořicovým máslem
Suroviny
Porce: Plný talíř
Nutriční hodnoty
Energie | 9 573 kJ / 2 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,60 g |
Tuky | 126,22 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 857 mg |
Sodík | 492 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 237,61 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Už jsem vyzkoušela spoustu receptů na lívance, ale tenhle s medem mě opravdu zaujal.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 6. 2010 13:12
26. 5. 2010 15:30
26. 5. 2010 15:19
26. 5. 2010 12:08
26. 5. 2010 12:03
26. 5. 2010 11:14
26. 5. 2010 10:56
26. 5. 2010 08:40
26. 5. 2010 07:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 13 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 20 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 25 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 30 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 33 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: lívanečky z podmáslí medové lívance lívanečky s medem skoricove livance recept livanecky za studena lívanečky recept podmáslí cizrnové lívanečky z medem a ovocem recept jak vyslehat maslo s medem domácí lívance skořicové medové snídaně domácí medové lívance livanečky s podmásli vse o vareni livanecky z podmasli livance se skoricovim maslem lívanečky s citronovou kůrou lívance medové tvarohove livnecky lívančky z podmáslí livance z podmasli a skorici a medem lživanecky z podmasli
Suroviny: podmáslí, vejce, kůra citronová, extrakt vanilkový, máslo, med, mouka hladká, prášek do pečiva, rozinky, máslo, skořice, med
Medové lívanečky se skořicovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27RM
9 názorů