Buchta za babku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 121 kJ / 3 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,89 g |
Tuky | 107,68 g |
Vláknina | 8,75 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 354 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 485,48 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 6. 2010 14:21
Dělala jsem jí taky, polevu jsem vařila asi tak 8min. od doby varu. Prostě podle svýho. Je fakt dobrá.
Jinak DANILLO - píšou tam, že jí prostě vyklopíš, necháš vystydnout, pak jí dáš zpět do srnčího hřbetu, propícháš a polejváš. Je to lepší to tam vrátit, protože ta poleva je dost tekutá
Jinak DANILLO - píšou tam, že jí prostě vyklopíš, necháš vystydnout, pak jí dáš zpět do srnčího hřbetu, propícháš a polejváš. Je to lepší to tam vrátit, protože ta poleva je dost tekutá
26. 5. 2010 16:35
+8
26. 5. 2010 13:27
urcite vyzkousim.jen nerozumim tomu "prochladlou formu vrátit zpět do formy".neni tam chybička?
26. 5. 2010 13:02
Moc pěkná buchtička - mňam- skořice i jablíčka a ještě mám jeden dotaz, když tato je za babku, bude i nějaká za dědečka? Posílám bodíka.
26. 5. 2010 12:13
Vypadá pěkně a určitě bude i dobrá +
25. 5. 2010 21:03
..jak asi má být hustá ta poleva?resp.jak dlouho se vaří?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 13 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 17 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
ctomala uvařila před 48 minutami
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 6 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 7 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 9 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 9 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 10 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 13 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 13 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 13 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Jak upéct nejlepší dukátové buchtičky a uvařit lahodný vanilkový krém. Oblíbené recepty na sladkou pochoutku našeho dětství
Další recepty
Tématické fráze: zababku.cz vaření za babku buchta do formy moučníky za babku jak vyklopit buchtu buchta do srnčího hřbetu za babku.cz biskupský chlebíček recept buchta do formy na biskupský chlebíček biskupská buchta buchta v srnčím hřbetu vyklopení buchty recepty zababku jak dlouho péct biskupský chlebíček dortova buchta buchta z hlávkového zelí buchta.do.formy recepty.zjablek jak vyklopit buchty jablečné babky
Suroviny: máslo, mouka polohrubá, vejce, cukr, prášek do pečiva, sůl, džus jablečný, cukr hnědý, skořice mletá, citron, šlehačka
Buchta za babku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xr6v
6 názorů