Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilek plněný kořeněnou masovou směsí

Lilek není chuťově příliš výrazný, a proto v této kombinaci zapečený s kořeněným mletým masem a balkánským sýrem je to skvělá kombinace a také výborná příležitost zužitkovat úrodu.

Hodnocení receptu je 5,0 (39×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 75 min

100 min (25 min příprava + 75 min tepelná úprava)

31. 3. 2010 19:06

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 712 kJ / 1 126 kcal
Bílkoviny123,78 g
Tuky44,70 g
Vláknina17,35 g
Cholesterol 415 mg
Sodík 2,30 g
Sůl5,50 g
Sacharidy50,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

1. 4. 2010 15:51

Děkuju všem...:-K
Václave, ať tak či tak, přeji dobrou chuť a ať se dílo zdaří...;-):-)

sebena sebena

1. 4. 2010 09:38

Nemám slov,úplně se mi sbíhají sliny a ty krásné fotky :-K:yes::yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

1. 4. 2010 09:09

Jano . Lilek mám a 3 dny už ho přendavám z místa na místo, nic mi není najisto. Ale dneska rozhodnuto je , UDĚLÁM ho podle tebe, v duši bude pokoje. Vypadá to velmi dobře, podle tuho jak tě znám strach z toho já nemám. Václav. +bodík 12. Nafotím a ohodnotím pak.

michsamant michsamant

1. 4. 2010 03:45

:yes::yes:

eva hubova eva hubova

1. 4. 2010 00:09

:-O:-p:-p:-p:yes:+10

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 3. 2010 22:08

Paní "lilková" ty jsi holt šikula;-):yes:

lemarti

31. 3. 2010 20:48

Eli:-Kmoc hezké,já lilek ještě nikdy nejedla,a myslím,že asi brzy vyzkouším;-)takže díky a posílám bodíka:yes::yes:

Jenda1 Jenda1

31. 3. 2010 20:29

Tak to už byl šestý bodík;-).

Jenda1 Jenda1

31. 3. 2010 20:28

Eliz, moc hezký recept, zaujala mne kombinace koření, mám v oblíbených a určitě vyzkouším;-). :-!:-)):yes::yes::-K +5

Patricie

31. 3. 2010 20:26

:-K:-KNádherné fotky, moc pěkný recept na na naše oblíbené lilky. Díky zarecept. :yes::yes::-D

spagetka spagetka

31. 3. 2010 20:24

Eliz, tys mi vstoupila do myšlenek, co dělat s lilky, které jaksi potřebujou být spapány :-D:-D:-K:yes::yes::yes:

niky.uk

31. 3. 2010 20:15

Ohhhhhhhhhhh! BAjecne!:yes::-K

Brutzel-Svejk

31. 3. 2010 20:10

Je to podobne jako Recka Moussaka, s bramborem. Bez brambor z Italie Melanzane Je to super jidelko. Davam bod.

Paprika Paprika

31. 3. 2010 19:32

Krásné jídlo:-p a krásné fotky:yes::yes:, ale já bych s tím doma neuspěla.:-( Neposlala bys mi jednu porci na ochutnání :-D:-D +;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněný lilek plněné lilky lilek lilek plněný mletým masem plněný lilek mletým masem recepty lilek plněný plněný lilek recept plneny lilek recepty lilek plněný recept na plneny lilek lilek s mletým masem recepty na plněný lilek zapečený lilek s mletým masem lilek mleté maso lilek plněný masem recept plněné lilky plněný baklažán plněný lilek s mletým masem a rajčaty recepty z lilku recept plněný lilek

Suroviny: lilek, míchané mleté maso, rajče, česnek, rozmarýn sušený, tymián sušený, koření oregáno sušené, koření nové koření mleté, olej olivový, pepř černý, sůl, sýr balkánský

TopRecepty.cz

Lilek plněný kořeněnou masovou směsí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jYky