Barbucha
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Nejlepší jsou barbuchy ještě teplé, rozkrojíme, mažeme máslem.
Mé oblíbené jsou pomazané s marmeládou. Ideální ke snídani.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 8. 2012 11:50
Kolik té vody ? vajec a mouky a cukru?:D pro dvě osoby .
2. 6. 2012 13:49
Je to docela dobré už jsem to zkoušela.Mnam
29. 3. 2011 13:25
To musím vyzkoušet
3. 10. 2010 19:52
Během pěti minut hotové, ale i snězené Segra se jmenuje Barča a u mě je to prostě Barbuch a jakmile ode mě slyšela o tomto receptu, vyžadovala se večeře! Přidávám bod
10. 5. 2010 17:00
Tohle vyzkouším!!!
23. 4. 2010 09:56
je to takove ridsi testicko jako na halusky
22. 4. 2010 12:30
Vapadá to užasně a asi i je.Ráda bych to skusila ale nevím kolik vody a kolik mouky tam dát.Prosím poraďte někdo.Děkuji moc
26. 3. 2010 21:27
Jani Remková já říkám své dceři taky Barbucha Jaňucha- Barbucha
26. 3. 2010 20:38
Ahoj
Já to mám vyzkoušené s polohrubou moukou,ale myslim že hladkou taky nic nezkazíš
Já to mám vyzkoušené s polohrubou moukou,ale myslim že hladkou taky nic nezkazíš
26. 3. 2010 20:23
+3
26. 3. 2010 19:33
Já musím dát plus už proto, že tak přezdívám svou nejmladší vnučku "Barbucha"
26. 3. 2010 18:22
Lucasinka, myslim ze jses v anglii vid, pokud se nemylim?
26. 3. 2010 16:45
da se polohruba nahradit jinou moukou, nebo to bez ni nejde? vypada to uzasne a bodik uz je na ceste
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé brambory
Přidáno před 27 minutami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 9 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 16 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 20 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno před 22 hodinami
Plněný croissant
Přidáno 22. 4. 2024 08:26
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 2 minutami
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 1 hodinou
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 1 hodinou
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 9 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 11 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 11 hodinami
Jahodové řezy Mrož
Petruse.b uvařila před 11 hodinami
Zapečené tortilly
Helenecka 21 uvařila před 12 hodinami
Borůvkové smoothie
elenaraskova51 uvařila před 12 hodinami
Houbová polévka se strouháním
Lisa444 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Další recepty
Tématické fráze: recept na langoše s kypřícím práškem langoše s kypřícím práškem houba barbucha chléb s kypřícím práškem chleba s kypřícím práškem langase s kypricim praskem té en cz nová recepty na kazdy en barbucha-recept chleba z kypřícího prášku lokse s praskem langose recept s kypricim praskem langoše se zakysanou smetanou s kypřícím práškem domácí chléb s kypricim práškem langoše s kypřícím práškem recept barbucha houba těstíčko s kypřícím práškem placičky s kypřícím práškem recept langoše s kypřicím práškem té en cz nová recepty
Suroviny: voda, vejce, mouka polohrubá, kypřící prášek, vegeta, cukr moučkový
Barbucha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z652
13 názorů