Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí pomazánka flamendr

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

25. 3. 2010 09:34

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 206 kJ / 527 kcal
Bílkoviny37,44 g
Tuky26,04 g
Vláknina8,84 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 1,18 g
Sůl2,80 g
Sacharidy33,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

24. 11. 2011 17:59

Chuť této pomazánky se odvíjí od kvality konzervy. Doporučovala bych domácí. Jinak ale recept je super:yes::-)+

Jancza

27. 3. 2010 00:04

pbarvo, díky za odpověď. Já konzervy vůbec nekupuju, tak teda nějakou zkusím a uvidíme ;-)

pbarva pbarva

25. 3. 2010 12:54

Janczo úplně normální hovězí maso ve vlastní šťávě já pokaždé kupuju jinou a zjistil jsem že v nich není rozdíl. Ať manželovi chutná.

Jancza

25. 3. 2010 12:28

Pomazánka se mi líbí. Pro manžela musím vybírat takové, kde nejsou mléčné výrobky a tahle by mu určo chutnala. Jen mi, prosím poraď, jakou koupit hovězí konzervu, aby byla poživatelná. Máš nějakou vyzkoušenou? Děkuju :-K

cathleen cathleen (moderátorka)

25. 3. 2010 10:21

Znám a dělávám!:yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomazánka z hovězí konzervy hovezi pomazanka pomazanky z hovězi konzervy recepty z hovězí konzervy topinka flamendr pomazánka z paprikového salámu pomazánka s hovězí konzervy flamendr z hovězího masa flamendr z hovězího flamendr recept hovězí konzerva recept pomazanka z hovezi konzervi flamendr na topinky flamendr na topince chilli z hovězí maso v konzervě recepty hovězí konzerva recepty hovězí konzerva pomazánka topinková pomazánka z hoveziho masa flamendr topinka pomazanka z konzervy hoveziho masa

Suroviny: maso hovězí, paprikový salám, olej, cibule, paprika čerstvá červená, kečup ostrý, paprika sušená sladká, česnek, sůl, pepř, chilli, křen, topinka

TopRecepty.cz

Hovězí pomazánka flamendr

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pZKm