Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí utopenci

Utopenci jsou asi nejoblíbenější chuťovkou k pivu a neodmyslitelně patří na jídelní lístek každé české hospody. Receptů existuje nespočet a každý hostinec má ten svůj. Tajemství chuti spočívá v dobrém nálevu a velkém množství cibule.

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 5 min bez doby chladnutí nálevu a uležení utopenců

45 min (40 min příprava + 5 min tepelná úprava, bez doby chladnutí nálevu a uležení utopenců)

24. 3. 2010 23:36

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 789 kJ / 4 491 kcal
Bílkoviny217,42 g
Tuky312,20 g
Vláknina39,60 g
Cholesterol 750 mg
Sodík 18,36 g
Sůl45,00 g
Sacharidy191,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zabakcb Zabakcb

22. 3. 2024 16:44

Michal Chlubna: taky jsem hortici zkusil, je to dobré, ale nálev pak vypadá divně 😋

gipinka gipinka

14. 12. 2023 07:40

👌🏻

Jednoduché a výborné :-8 ideální jako jedlý dárek :-)

Mizera Mizera

17. 12. 2018 19:01

tom..: nepi tolik vyna...

kutil25

11. 1. 2017 15:52

výborné<3

Petra

13. 10. 2015 19:33

Rudo, Deko zkusím, díky, ale co se týká buřtů - taky jsem si dlouho myslela, že z Globusu jsou nejlepší, ale ještě lepší mají v Lidlu s 80% masa.

ruda43

13. 10. 2015 17:56

Utopenci to je moje parketa..Jak už jsem někde četl,buřty jedině z Globusu,jsou fakt jedinečný:-).Lidičky zkuste místo soli Deko,budete překvapeni jak je to dobrý..;-)

tom..

2. 2. 2015 18:52

skousel sem a super to ztou hortici skusim...a jeste skusim za zelim kysanim domacim..:yes::yes: a par feferon...;-( na kocovynu vyborne...

Michal Chlubna

29. 6. 2014 13:28

recept je super, jen ještě buřty po rozříznutí máznu plnotučnou hořčicí, je to chuťově zajímavější. Dneska jsem například buřty zevnitř potřel pálivou švestkovou chilli omáčkou :)

hugijess

17. 12. 2013 12:59

:yes:JANKA:

JANKA

15. 12. 2013 23:27

ta pěna by tam ale asi být neměla :no: :-((

volhpe1

30. 7. 2013 18:35

Super a výborné jen přidávám o 100 ml více octa :-p

Ladislav51

19. 4. 2011 16:26

Scooll:Utoponce skladujeme tak do týdne při pokojové teplotě na delší dobu v chladném prostředí nejlépe v chladničce

Scooll

16. 4. 2011 15:56

Poradíte mi někdo v jaké teplotě se maj ty utopenci uskladňovat?díky

ruda43

10. 2. 2011 19:43

S to červenou cibulí mě to ještě nenapadlo..ale vypadá to pěkně,určitě vyzkouším:-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: utopenci recept nálev na utopence utopenci utopenci nálev recept na utopence top recepty utopenci recept utopenci nálev na utopence recept domaci utopenec utopenci recepty jak udelat utopence výroba domácích utopenců utopence recepty na utopence utopenec recept výroba utopencu nálev utopenci utopenci top recepty jak si udělat utopence recepty na utopence z buřtů

Suroviny: špekáček, cibule, feferonka, ocet, voda, sůl, cukr, olej, bobkový list, koření nové koření, pepř celý

TopRecepty.cz

Domácí utopenci

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k2KK