Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový gulášek

Brambory, uzenina, cibule a koření - pár základních surovin, ze kterých můžete během chvilky uvařit vydatný pokrm. Ať už k obědu či večeři, bramborový guláš zasytí i zahřeje. Tradičně podáváme s chlebem.

Hodnocení receptu je 4,8 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

22. 3. 2010 19:19

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 713 kJ / 1 605 kcal
Bílkoviny78,95 g
Tuky100,75 g
Vláknina20,15 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 4,13 g
Sůl10,00 g
Sacharidy88,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

SpanBuchta

13. 4. 2021 23:33

Lina: GRATULUJU

Petra Dvor. Petra Dvor.

6. 9. 2020 16:32

Dobrý den, přidávám fotečku. ????

Fido

3. 6. 2017 15:32

Kel: protože ti už je 16, tak ti to sladké tajemství prozradím : asi 1 lžíce na deci vody, pořádně rozkvrdlat a přes sítko zavařit (10-15 minut)... :-p

hosta hosta

22. 5. 2017 21:33

Radek: :-D:-D:-D - našeptavač tabletu je boží:-D - brambory se rozvádí (rozvaří) a není nutné zajišťovat (zahušťovat):-D - automatické doplňování slov s vařením moc nepočítá;-)

zdenka.s zdenka.s

22. 5. 2017 21:31

Radek : kouzlo nechtěného :-D

Radek

22. 5. 2017 20:01

Alena Hošková: stačí nakrájet brambory na malé a velké kousky a ty malé se rozvádí. Pak není nutné zajišťovat. ;-)

Mirek

11. 9. 2016 20:48

Sypat papriku do vody,to jedině barbar,sorry,papryka se pár vteřin rozpouští na cibuli a masu,pak podlít.:no:

Petr

1. 5. 2016 21:10

zahuštění způsobí že mouka nasaje tuk aj vodu a chutě se spojí, protože nějaké chutě se uvolňují do vody a jiné zase do tuku a na guláši vám neplavou olejový oka (ikdyž z toho párku jich moc nebude, já používám špekáčky), jíška je taky super, ale já jí třeba nemůžu kvůli žaludku, ale "amerika" jak se říká vodě s moukou mi problémy nedělá a někdo má taky rád guláše šťávový zahuštěný jen škrobem z brambor a rozvařený cibule a někdo má rád zase když je jako hrachovka, no :) já mám rád hustý betoňáky :)

Alena Hošková

9. 3. 2016 16:07

nemusí se zbytečně zahušťovat moukou, stačí šťouchadlem pošťouchat a máte krásně zahuštěno!!!
:yes:www.toprecepty.cz

evas

6. 3. 2016 00:54

rebeka: s těmi fazolemi a žampiony jste to povýšila na vyšší level - také vyzkouším, krásné foto...

Lina

26. 2. 2016 12:22

Právě ho jím a je velice dobrý :yes::-p

hrabje.bas

17. 1. 2016 11:01

Noo, tak toto je hoooodně slabý. BLAF! Proč do cibule nezarestuješ jíšku a papriku??????

Lenka

8. 8. 2015 12:17

Ahoj dneska sem si dělala tento gulášek byl a je výborný!!!... moukou sem to vůbec nezahušťovala nebylo to potřeba... 121212 - byl to humus? to asi neumíš moc vařit na tomto jednoduchém receptě se nedá nic zkazit. A jinak recept si ukládám do receptíků a píšu k němu VÝBORNÉ....:)

jarda Kadic jarda Kadic

16. 11. 2013 22:12

Já bram. Guláš nezahušťuji moukou vůbec,zahustí se sám vařením.Maximálně tam nastrouhám najemno syrový brambor:yes:

Jackie79

16. 11. 2013 20:27

rebeka: Vaše fotky jídel jsou naprosto úžasné :-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborový gulaš vynikající bramborový guláš bram guláš bram.gulaš kuřecí gulášek bramborový guláš recept domácí bramborový guláš gulášek výborný bramborový guláš recepty na bramborový guláše bramborový jednoduchý bramborový guláš bram. guláš recepty bramborovy gulas bramborový guláši bramborový guláš video gulasek recept bramborovy g bramboroví guláš gulaš bram

Suroviny: cibule, párky, brambory, česnek, mouka, voda, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, majoránka, bujón

TopRecepty.cz

Bramborový gulášek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pZnm