Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Musaka s listovým špenátem

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 3. 2010 14:11

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 910 kJ / 2 130 kcal
Bílkoviny187,28 g
Tuky126,15 g
Vláknina21,55 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 1,83 g
Sůl4,58 g
Sacharidy54,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lze použít i mleté maso vepř.+hovězí, ale potom po vydušení na pánvi je vhodné slít tuk... Jako přílohu jsem zvolila bramb.kaši a nemělo to chybu.

Zdroj: ahaonline.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jahoda jahoda

31. 3. 2010 20:20

Jitko H. jsem ráda, že chutnalo, také jsem zkoušela poprvé v malém množství, jen tak pro sebe a moje drahá polovička to málem snědla celé. Příště zkusím i s bramborem bez přílohy.Ráda experimentuji, takže pokaždé recept trochu změním;-)

Jitka H.

31. 3. 2010 20:00

Recept jsem vyzkoušela a je to špica, dokonce i moje drahá polovička se zalizovala. Jinak jsem dala dospod zapékací mísy ještě brambory, kt. jsem si dopředu asi 20 min. povařila. A sýr jsem vložila až v posledních pěti minutách pečení, aby se krásně roztékal. Skutečně bezva recept!!!:yes::yes::yes::yes:

Eliza Eliza

22. 3. 2010 21:11

To vypadá vskutku výborně...:-p:yes:

misza misza

21. 3. 2010 20:11

Krásný recept, krásné fotky:-* +3 :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 3. 2010 19:30

:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí musaka bulharská musaka s vepřovým masem mleté maso se špenátem mleté maso s listovým špenátem musaka s vepřovým masem mleté maso špenát musaka recept musaka se špenátam zelná musaka s vepřovým masem musaka s vepř.masem hovězí maso s listovým špenátem musakas ahaonline.cz ahaonline.cz ahaonline ragu z listového špenátu hovezi s listovym spenatem bulharská musakas vepřovým masem špenátová musaka musaka s mletým masem

Suroviny: maso vepřové mleté, olej, cibule, česnek, sůl, pepř, koření do mletého masa, špenát listový, vejce, smetana zakysaná, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Musaka s listovým špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w0yz