Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový buřtguláš

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

28. 4. 2010 13:17

Suroviny pro 8

8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 448 kJ / 1 541 kcal
Bílkoviny112,88 g
Tuky73,33 g
Vláknina16,94 g
Cholesterol 345 mg
Sodík 2,65 g
Sůl6,30 g
Sacharidy100,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

thomassinno thomassinno

28. 4. 2010 16:48

Hmmmm .... dal bych si tvůj gulášek ... vypadá mooooc lákavě :-)+4

socatko socatko

28. 4. 2010 13:40

:-p mnam :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: buřtguláš s masem buřtguláš maďarský buřtguláš buřtguláš recept buřtguláš s vepřovým masem buřtguláš z masa buřguláš buřtguláš s vepřového masa buřt guláš s masem buřtguláš z vepřového masa buřtguláš recept s masem buřtguláš top recepty braborovy.gulas.s.veprovyho.masa vařené vepřové maso buřguláš s masem buřtguláš z vepřového buřtguláš z veprovim madarský buřt guláš buřtguláš z masem bramborový gulas s veprovým masem

Suroviny: plecko vepřové, uzenina, cibule, brambory, paprika, paprika čerstvá bílá, chilli, gulášová kostka, masox, sůl, pepř, voda, mouka hladká

TopRecepty.cz

Vepřový buřtguláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qQNr