Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelení guláš podle Jirky

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 4. 2010 17:59

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie8 745 kJ / 2 090 kcal
Bílkoviny214,80 g
Tuky128,39 g
Vláknina10,36 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 626 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy16,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).

https://www.facebook.com/groups/107167705971951/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jurgen.k Jurgen.k

26. 4. 2010 18:17

Brusinky,no tak příště .... ty já rád :yes: :-)

Ivana79 Ivana79

26. 4. 2010 18:14

Takto robievam guláš aj ja,bohužial iba z hovädzieho,ale jedla som u známych už aj to jelenie:-pŠpagetka a tie brusinky..:-*:yes:

Jurgen.k Jurgen.k

26. 4. 2010 18:05

Nečekal jsem,že to bude taková dobrůtka,mnam :-*

spagetka spagetka

26. 4. 2010 18:01

Já tedy bez knedlíku, ale :-*:-*:-p:-p:yes::yes:
Přidáván ještě brusinky:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jelení guláš jelení guláš z.polreicha guláš jelení guláš recept jelení maso vynikající zvěřinový guláš jelení maso cena jelení guláš pohlreich jak nalozit jeleni maso guláš z jelena příprava jeleního masa recepty z jelena jelení maso recept vaňek jelenni gulas gulas z jelena recept naložení jeleního masa recept na jelení gulaš jelení guláš recepty guláš ze zvěřiny vynikající jelení guláš

Suroviny: maso jelení, sádlo, cibule, slanina, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, sůl, koření gulášové, česnek, kmín celý, majoránka, kůra citronová, mouka hladká, vývar

TopRecepty.cz

Jelení guláš podle Jirky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/28Vv