Jitrnicové karbenátky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 284 kJ / 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,23 g |
Tuky | 10,51 g |
Vláknina | 2,15 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 461 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 34,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdro: Pošli recept - paní Petra Sanduová
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 4. 2010 19:59
23. 4. 2010 19:38
23. 4. 2010 19:17
23. 4. 2010 18:48
23. 4. 2010 18:47
23. 4. 2010 18:41
23. 4. 2010 18:29
23. 4. 2010 18:25
23. 4. 2010 18:16
23. 4. 2010 18:09
23. 4. 2010 18:09
23. 4. 2010 17:36
23. 4. 2010 17:32
23. 4. 2010 17:21
Posílám první bod
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 13 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 21 minutami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 4 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 5 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 5 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 6 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 6 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak na správné vypracování kynutého těsta? 7 užitečných tipů od Josefa Maršálka
Jak nejlépe připravit jitrnice? Vyzkoušejte výborné recepty z této zabijačkové pochoutky
Další recepty
Tématické fráze: jitrnicove karbanatky karbanátky z jitrnic karbanátky z jitrnice jitrnicový nákyp jitrnicové jitrnicové smaženky karbenatky jitrnicové placky jitrnicové recepty jitrnicové karbanátky recept kolik rohlíku do jitrnic jak udělat karbanátky co udelat z jaternic co udelat z jitrnice jitrnicove placicky jitrnicový karbanátek co udělat s jitrnice jitrnice do mrazáku jitrnice recept jitrnici do mrazáku
Suroviny: jitrnice, rohlík, vejce, sůl, majoránka, česnek, strouhanka, olej, mléko
Jitrnicové karbenátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z638
29 názorů