Bramborové gnocchi s rajskou omáčkou
Gnocchi jsou drobné knedlíčky původem z Itálie. Jejich základem bývají ricotta, mouka nebo brambory. Mohou mít tvar obláčků, oválný, diskovitý anebo i mušlovitý a jsou velké tak akorát na sousto. Vychutnejte si je třeba s rajskou omáčkou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 888 kJ / 1 646 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,51 g |
Tuky | 56,96 g |
Vláknina | 26,58 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 798 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 218,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Bramborová kuchařka
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 1. 2017 10:04
5. 9. 2014 09:15
23. 4. 2012 10:19
31. 1. 2012 19:49
16. 1. 2012 18:00
27. 9. 2011 13:14
10. 9. 2010 23:38
22. 4. 2010 11:24
21. 4. 2010 20:51
21. 4. 2010 17:51
21. 4. 2010 17:27
21. 4. 2010 17:10
Hani - vím, že tohle není rajská klasika, tak to možná zkusím.
21. 4. 2010 16:49
Papričko, tohle není klasická rajská, je to hrozně jednoduchý, všechno uvaříš, přecedíš a je to
21. 4. 2010 16:43
21. 4. 2010 16:39
Hani -
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 2 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 3 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Fit salát
Přidáno před 15 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 43 minutami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 45 minutami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 52 minutami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 3 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 5 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
20 rychlých a chutných receptů, ve kterých hrají hlavní roli gnocchi
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Další recepty
Tématické fráze: bramborové noky s omáčkou bramborové gnochi gnocchi s omáčkou gnocchi s rajčatovou omáčkou omáčka na gnocchi cnochi bramborove noky s rajcatovou omackou noky s rajskou omáčkou bramborové noky gnocchi bramboráky s omáčkou noky s rajčatovou omáčkou gnocchi recept rajska omacka s noky bramborové gnochi recept noky s rajskou bramborové noky na sladko gnoči s rajčatovou omačkou bramborové noky polotovar bramborove noky s rajskou bramborove noky
Suroviny: protlak rajčatový, vývar masový, cibule, česnek, cukr, bobkový list, sušená bazalka, pepř mletý, sůl, brambory, mouka hrubá, máslo, parmazán, vejce, ořech muškátový, tuk rostlinný
Bramborové gnocchi s rajskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlNq
16 názorů